Celebs

EOTB-Levi is helemaal klaar met MTV

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: NikkiTutorials en Davina Michelle over hun nieuwe samenwerking, Rens Kroes is zwanger van haar eerste kindje, Martin Garrix komt met een speciaal optreden op bevrijdingsdag, Britney Spears haar fitness ruimte staat in vuur en vlam en EOTB-Levi is helemaal klaar met MTV. 

NikkiTutorials en Davina Michelle over hun nieuwe samenwerking

Nikki de Jager, beter bekend als NikkiTutorials, en Zangeres Davina Michelle zijn afgelopen week een samenwerking begonnen. Het gaat om een video waarin Nikki de Jager zichzelf opmaakt op de muzikale instructies van Davina. De zangeres is al een lange tijd groot fan van NikkiTutorials en was dan ook heel blij dat ze een DM van Nikki binnen kreeg. Zo blij dat er zelfs een paar tranen over haar wangen rolde. Je kan wel zeggen dat Nikki ook fan is van Davina, want ze vindt haar “bizar goed”. Nikki wil er dan ook alles aan doen om de zangeres nog bekender te maken. Naast bekende mensen zoals Lady Gaga en Kim Kardashian gaat nu ook Davina Michelle in de make-up stoel. Ben jij benieuwd naar het resultaat? Kijk dan de video op het YouTube-account van NikkieTutorials.

View post on Instagram
 

Rens Kroes is zwanger van haar eerste kindje

De 33-jarige foodblogger Rens Kroes is zwanger van haar eerste kindje. Dat maakte zij donderdagmiddag op haar eigen verjaardag bekend via Instagram. Ze deelde een foto waar haar babybump op te zien is en zegt daarbij: ‘Het is een dag om nooit te vergeten, want ik heb mijn beste verjaardagcadeau (ever!) al vier maanden in mijn buik. Ik heb een kleine in de oven, in MIJN oven. Maar dan wel een heel speciaal recept dit keer, eentje die in oktober uitkomt.’ Het jonge zusje Doutzen is er helemaal klaar voor. Rens sluit af met de tekst: ‘My baby, je bent zo welkom. Jij wilde hier zijn kleine Powerfoodie, je hebt gekozen voor ons. En we gaan ervoor zorgen om je alles te geven wat je nodig hebt. Wij voelen ons de gelukkigste mensen ter wereld!’

View post on Instagram
 

Martin Garrix komt met een speciaal optreden op Bevrijdingsdag

Martin Garrix is al meerdere keren uitgeroepen tot de nummer één DJ van de wereld. Ook in deze gekke tijd wil hij zijn fans toch nog een pleziertje geven, daarom komt hij op Bevrijdingsdag met een bijzonder optreden, namelijk vanaf een boot. Aangezien het aankomende dinsdag 5 mei is en dat normaal de dag is dat wij de vrijheid vieren, geeft Martin Garrix dit jaar een optreden vanaf zijn boot. “Ik wilde al heel lang zoiets doen. Vooral nu ik niet kan reizen voor shows, leek het de perfecte gelegenheid om het eindelijk te doen.” Hij hoopt dat mensen hierdoor toch nog een beetje een feestgevoel hebben en de vrijheid vieren, ondanks dat het anders is dan normaal. Het is tenslotte ook nog eens een speciaal jaar, want dit jaar is Nederland 75 jaar vrij.

View post on Instagram
 

De fitnessruimte van Britney Spears staat in vuur en vlam

Afgelopen woensdag namen wij een kijkje in the gym van zangeres Britney Spears. Voor Britney zelf was het ook al een tijd geleden dat ze daar was, aangezien de ruimte een paar maanden geleden helemaal afbrandde. Wat er precies gebeurd is is een raadsel, maar volgens de zangeres kwam het door twee kaarsen die ze was vergeten uit te blazen. ‘Ik liep langs de deur en er waren opeens allemaal vlammen. Godzijdank ging het brandalarm al snel af en hoera, niemand raakte gewond.’ Op haar video konden we zien dat het nog steeds een puinhoop is in haar sportschool aan huis, maar zelf zei ze al dat ze toch liever buiten sport. 

View post on Instagram
 

EOTB-Levi is helemaal klaar met MTV

Van alle deelnemers van Ex On The Beach 2020 is Levi toch wel echt de minst geliefde deelnemer. De manier hoe hij met zijn ex Lakeisha omging werd door velen niet gewaardeerd en daarom moet hij nu door de zure appel heen bijten. Levi deed zijn verhaal in een live-video met YouTuber Defano Holwijn. Hij vertelt: “Ik wilde wel bekend worden door mee te doen, maar niet op deze manier. Eerlijk is eerlijk, ik doe mee voor bekendheid. Niet om te laten zien hoeveel meiden ik kan scoren, of zo.” Levi is het niet eens met de manier hoe MTV te werk gaat. “Ze knippen en plakken wel goed, maar niet heus. Ik weet niet of ik het mag zeggen, maar ik Lakeisha maar één keer in mijn leven gezien. Ze is niet eens een echte ex van mij”, voegt Levi nog toe. Volgens hem zendt MTV alleen maar negatieve beelden uit van Levi. “Logisch dat de mensen mij dan gaan haten. Ik wilde echt ramen gaan ingooien bij MTV”, zegt hij woedend. 

Bron: omroepbrabant.nl, TVGids.nl, rtlboulevard.nl

Must reads 👀