News

EOTB-Levi reageert eindelijk op pestgedrag tegenover ex

Drama, drama, drama… Ex On The Beach is weer begonnen en de singles hebben het alweer erg bont gemaakt. Nadat de eerste ex al voor enige sensatie had gezorgd, was het nu de beurt aan Levi’s ex Lakeisha om haar entree te maken. Door haar ‘extra power’ in te zetten, mag zij naast Levi gaan slapen. Dit valt niet in de goede aarde en Lakeisha wordt, onder leiding van haar ex, massaal buitengesloten… 

Levi reageert op kritiek

Door deze actie krijgt Levi veel commentaar van kijkers, daarom besluit Levi zijn kant van het verhaal te delen. “Ik ga nog één keer vertellen hoe het zit, daarna ga ik er niet meer op in. Lakeisha kreeg een extra power: het is haar goed recht om die te gebruiken of niet. Je loopt buiten de camera’s te lachen ‘ik kom drama zetten’, dus ik zei: doe het maar niet, want dan krijg je zelf drama”, zegt hij op Instagram. “Blijkbaar vond ze het leuk om met drama de villa binnen te komen, en Julie uit haar kamer te zetten. Nou, denk je echt dat ik dan in die kamer blijf? Je zet mij er automatisch ook uit. Ik heb je 1000 keer gezegd: kom rustig die villa binnen. Maar nee, ze wil drama. En nu zien jullie drama, is het ook niet goed. Jeetje. Ik heb gesproken”, voegt hij nog toe. 

View post on Instagram
 

Kijkers reageren op pestgedrag Levi EOTB

Doordat Lakeisha ervoor kiest om naast Levi te slapen, moet Julie een andere slaapplaats gaan zoeken. Hier zijn Levi en Julie het er niet mee eens, want ze hadden het net zo gezellig met elkaar. Terwijl Levi zijn ex duidelijk maakt dat dit alleen maar voor drama gaat zorgen, zet ze toch haar ‘extra power’ in. Om te laten merken dat dit hun niet bevalt, zet Levi tijdens het avondeten Lakeisha’s stoel weg, zodat ze staand moet eten. Alsof dit nog niet genoeg is verplaatst hij de volgende ochtend haar bord naar een andere tafel. Daarnaast maakt Lynn duidelijk dat Lakeisha’s keuze niet wordt gewaardeerd en de rest van de groep stemt hier mee in. 

View post on Twitter

View post on Twitter

Naast Lakeisha zijn er de vorige seizoenen ook heftige ex-arrivals geweest. Bekijk ze hier.

Bron: lovereality.nl | Beeld: MTV

Must reads 👀