News

Nikkie de Jager wil kinderen met verloofde Dylan

Nikkie de Jager heeft altijd gezegd dat ze geen kinderen wil en was niet van plan haar gedachten te veranderen. Toch heeft ze onlangs in haar Youtube-video gezegd dat ze deze uitspraak terugneemt. Ze heeft een kinderwens en dit komt allemaal door haar verloofde Dylan.

Nikkie wil kinderen met Dylan

Sinds de make-upgoeroe verloofd is met haar grote liefde, is haar mening volledig omgeslagen. In haar meest recente Youtube-video beantwoordt Nikkie deze persoonlijke vraag en het antwoord is verrassend. “Ik heb heel lang gezegd dat ik geen kinderen wilde. Vanwege meerdere redenen, ik vind dat de wereld gewoon erg eng is. Ik weet als geen ander hoe het is. Het voelt gek om dit hardop te zeggen, maar ik kan natuurlijk zelf geen kinderen krijgen”, vertelt ze in haar video. “Maar nu heb ik Dylan en hij heeft mijn leven veranderd. Dankzij hem hou ik nu echt van mijzelf. De enige persoon waarmee ik kinderen wil is Dylan. We hebben erover gesproken en we willen kijken naar alle mogelijkheden. Zeker niet nu, maar wel in de toekomst. De wens is er zeker,” zegt een emotionele Nikkie. 

Watch on YouTube

Ook spreekt Nikkie kort over haar ervaring bij Ellen DeGeneres, waar ze tijdens De Wereld Draait Door uitgebreid over vertelde.

Beeld: BrunoPress

Must reads 👀