Lifestyle

Antwoord op de vraag: hoe moet ik het uitmaken?

Jij en je lover zijn al een behoorlijke tijd samen. Helaas merk je dat je steeds minder kriebels voelt, en je verkiest een avondje met je vriendinnen bijna altijd boven een avond met je lover. Je weet het zeker: het is beter om het uit te maken. Maar 'hoe moet ik het uitmaken?' is wat jij je nu afvraagt. In dit artikel lees je het antwoord op de vraag: hoe moet ik het uitmaken?

Hoe moet ik het uitmaken? Subtiel zijn helpt niet
Je hebt al lang nagedacht en hakt eindelijk de knoop door: je gaat het uitmaken. Wees ook zo direct naar je partner toe. Het klink misschien bot als je het uitmaakt, maar subtiel zijn wordt uiteindelijk een stuk pijnlijker. Draai er niet omheen en maak duidelijk hoe jij erover denkt.

Hoe moet ik het uitmaken? Neem geen pauze
Je maakt het uit omdat het niet werkt tussen jullie. Kies er daarom niet voor om een pauze te nemen, maar ga echt uit elkaar. Er is een reden waarom het niet werkt tussen jullie, en wanneer je een pauze neemt houden jullie elkaar alleen maar aan het lijntje.

Hoe moet ik het uitmaken? Doe het in het echt
Een appje sturen waarin je het uitmaakt klinkt misschien makkelijk, maar het is niet netjes. Je hebt een tijd van je leven met deze persoon gedeeld, dus hij/zij verdient het niet om gedumpt te worden via een appje. Spreek dus in het echt af, en maak het niet uit via een appje.

Hoe moet ik het uitmaken? Kies voor de juiste timing
Het is natuurlijk niet heel netjes om het uit te maken terwijl je partner jarig is, of terwijl jullie kerst vieren met de familie. Kies voor de juiste timing en zorg ervoor dat je partner uiteindelijk de kans heeft om even rustig tot zichzelf te komen.

Hoe moet ik het uitmaken? Kies voor de juiste plek
Of er een juiste plek is om het uit te maken, dat weten we niet. Maar wat in ieder geval niet de juiste plek is, is in het openbaar. Zorg ervoor dat jullie bij je partner of bij jou thuis zijn wanneer je het uitmaakt. Dan hebben jullie allebei de kans om rustig te praten en hoef je je niet sterk te houden voor je omgeving.

Hoe moet ik het uitmaken? Probeer zo min mogelijk contact te hebben
Het is uit. Een gek gevoel, want je ben zo gewend om samen te zijn. Probeer er toch voor te zorgen dat jullie zo min mogelijk contact hebben nadat je hebt uit hebt gemaakt. Op die manier wordt het voor jullie allebei makkelijker om over elkaar heen te komen.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved