Celebs

Dave Roelvink verwijdert tattoo van zijn ex

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Gigi Hadid en Zayn zijn weer Instagram-official, Justin Bieber haalt ein-de-lijk zijn snor er af, Miley Cyrus liep op de catwalk tijdens New York Fashion Week en Dave Roelvink verwijdert de tattoo van zijn ex. 

Dave Roelvink verwijdert de tattoo van zijn ex

Toen Dave Roelvink nog happy in love was met Julia zette hij de tattoo ‘Juul’ op zijn lichaam. Nu zijn de twee uit elkaar en heeft Dave besloten om de tattoo te verwijderen. Dave zette de tattoo als soort ode, omdat hij heel veel van zijn (ex)-vriendin houdt. De mensen van wie hij heel veel houdt krijgen een plekje op zijn lichaam. Alleen nu is de relatie voorbij en staat haar naam nog op zijn lichaam. Dave vertelt: “Dan heb je wel eens de kans dat er iets weggekrast moet worden.” 

View post on Instagram
 

Deze Riverdale-actrice is weer single

Verdrietig nieuws voor Riverdale-actrice Madelaine Petsch (a.k.a. Cheryl), want zij en haar lover Travis Mills zijn na drie jaar uit elkaar… Op Instagram bevestigt de ex van Madelaine de break-up. Hij schrijft onder de post dat ze allebei ambitieuze mensen zijn en door hun drukke leven gescheiden worden van elkaar. Ook zegt ‘ie: “I’ll always have your back.” Madelaine Petsch heeft nog niks gezegd over de break-up. 

View post on Instagram
 

Justin Bieber is eindelijk af van zijn snor

We hebben goed Justin Bieber-nieuws, want de zanger heeft zijn snor gelukkig weer afgeschoren. Alleen is de kans wel aanwezig dat hij ooit weer terugkeert, want Justin schrijft op Instagram over zijn snor dat hij even op vakantie is… Op Instagram Stories showde Bieber dat hij de snor eraf haalde en in de filmpjes hoor je de muziek ‘Miss You’ van The Rolling Stones. Wat vond jij van de snor van Justin Bieber?

View post on Instagram
 

Gigi Hadid en Zayn weer Instagram-official

Drie keer is scheepsrecht voor Gigi Hadid en Zayn, want ze zijn weer bij elkaar. Gigi heeft hun relatie Instagram-officieel gemaakt via haar tweede account Gisposable. Ze post een foto van Zayn en daaronder schrijft ze: “Hey Valentine. Z on the farm, Dec 2019.” Dat betekent dat de twee al langer samen zijn dan werd gezegd. 

View post on Instagram
 

Miley Cyrus liep op de catwalk tijdens NYFW

Miley Cyrus verscheen afgelopen week ineens op de catwalk van Marc Jacobs tijdens New York Fashion Week. Samen met onder andere Bella Hadid en Kaia Berger showde ze de nieuwste items van Marc Jacobs collectie. Op Instagram showt Miley een video van haar make-up, haar en sieraden en schrijft ze: “”Geniale ontwerpen en uitvoering.” Zo tof! 

View post on Instagram
 

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Seventeen | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀