Celebs

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn wéér een stel

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Ariana Grande is beschuldigd van diefstal, Vanessa Hudgens is weer single na een relatie van negen jaar, Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown heeft een nieuwe lover en Demi Lovato komt dit jaar met een nieuw album. 

Vanessa Hudgens is weer single

Negen jaar lang had Vanessa Hudgens een relatie met hottie Austin Butler, maar de twee schijnen nu toch uit elkaar te zijn. Het gerucht is nog niet bevestigd, maar Vanessa en Austin zijn niet meer samen gespot in public. De twee leerden elkaar kennen in 2005, maar kregen in 2011 een relatie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens) op

Millie Bobby Brown heeft een nieuwe lover

Het leek er eerst op dat Stranger Things-actrice Millie Bobby Brown een relatie zou hebben met Romeo Beckham, maar ze is met een andere boy gespot: Joseph Robinson (een zoon van een bekende rugbyspeler). De twee zijn Snapchat official, want op zijn Snapchat zijn foto's gespot van de twee lovebirds en schreef hij erbij: "Ly x,". 

Gigi Hadid en Zayn Malik zijn wéér een stel

De geruchten waren er al: Gigi Hadid en Zayn Malik zouden weer bij elkaar zijn. De twee werden samen gespot in New York en Zayn was bij de verjaardag van Gigi's moeder. Nu zijn de geruchten ein-de-lijk bevestigd, want Gigi Hadid en Zayn Malik zijn weer een stel. Jep, de twee proberen het voor de derde keer. Iets van drie keer scheepsrecht. Volgens een insider zijn de twee voor de kerstvakantie weer bij elkaar gekomen en geeft Gigi Zayn een tweede kans nadat hij aan zichzelf heeft gewerkt. Wij wensen de twee lovebirds heel veel geluk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝓪𝓮𝓼𝓽𝓱𝓮𝓽𝓲𝓬𝓼 (@silenteum) op

Ariana Grande is beschuldigd van diefstal

Oh boy... Ariana Grande is beschuldigd van het plegen van plagiaat. Volgens songwriter Josh Stone heeft Ari tekst en muziek gejat van hem voor haar nummer 7 Rings. Hij vindt dat haar nummer iets te veel lijkt op zijn song You Need It, I Got It. Josh Stone liet ook weten dat hij zijn nummer aan Universal Music Group en Tommy Brown gaf, die met Ariana Grande aan maar liefst vijf albums heeft gewerkt. Check hieronder beide songs en oordeel zelf! 

You-actrice Victoria Pedretti ziet er nu heel anders uit

Victoria Pedretti, a.k.a. Love Quinn in je lievelingsserie You, ziet er momenteel heel anders uit. De actrice heeft namelijk haar bruine lokken geverfd en ze gaat nu als blondine door het leven. Enne, we love it! Wij zijn heel erg benieuwd of we Victoria als brunette of blondine gaan zien in seizoen 3 van You. Want, ja; Netflix heeft bevestigd dat er een derde seizoen komt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Manny Carabel (@mtcphotography) op

Bron: Glamour, RTL Boulevard, Cosmopolitan | Beeld: BrunoPress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved