News

You-fans opgelet! Seizoen 3 van de serie is nu ook bevestigd door Netflix

Sinds seizoen 2 is verschenen op Netflix, raken we maar niet uitgepraat over de knappe, maar toch ook een beetje creepy Joe Goldberg. Waar hij in het eerste seizoen eerst geobsedeerd raakte door Beck, was in seizoen 2 'Love' zijn nieuwe liefje. Een paar dagen geleden deed Penn Badgley al uitspraken over seizoen 3. And it's on his way. Let op: spoiler alert :-). Wij bespreken speciaal voor jou alles wat we weten over het nieuwe seizoen. 

'You' derde seizoen 

Al eerder versprak Penn Badgley, oftewel Joe Goldberg, zich over seizoen 3. Tijdens het interview met het Amerikaanse Entertainment Tonight deed hij namelijk een opvallende uitspraak. Terwijl hij sprak over één van de personages uit de fantastische serie, verklapte hij dat 'You' een derde seizoen krijgt! 

Netflix bevestigt 'You' seizoen 3

Maar wij kunnen nog meer over het derde seizoen weggeven...Het nieuws is namelijk dinsdag bevestigd door de streamingdienst zelf! Er is nog geen precieze verschijningsdatum bekendgemaakt, maar wat we wel weten is dat Netflix zelf een Instagram post plaatste over de hitserie. De derde reeks van de thrillerserie moet in 2021 verschijnen. We weten dus nog geen exacte datum, ze houden ons nog een beetje aan 't lijntje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We hebben iets voor je in pet(to). 🧢

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Wat er gebeurt in het nieuwe seizoen van 'You'

Waar Joe zich mee bezig gaat houden in seizoen 3 weten we nog niet helemaal. De laatste aflevering van seizoen 2 geeft ons al wel wat hints. Hij trekt in bij de zwangere Love in een rustige wijk. Daar gaat Joe op zoek naar een nieuw slachtoffer. We kennen hem dus niet anders dan normaal in het nieuwe seizoen. Ook kwam er een mysterieuze buurvrouw in voor, die we hoogstwaarschijnlijk terugzien in seizoen 3. Welke castleden nog meer terugkeren of bijkomen, wordt later nog bekendgemaakt.

Er is helaas nog geen trailer verschenen van het derde seizoen. We moeten dus met z'n allen eventjes afwachten. Ben jij benieuwd welke series en films nieuw zijn op Netflix in januari? Bekijk het hier

Bron: RTL | Beeld: Getty Images 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook