Gouda's Glorie lanceert creamy cheese style kaassaus

Food door Rochell

Tosti met kaas, een cheeseburger of een kaasfondue: kaasliefhebbers eten het liefst alles met kaas. Goed nieuws, want vanaf nu wordt het nog makkelijker om kaas aan jouw gerecht toe te voegen. Gouda's Glorie introduceert namelijk de nieuwe 'creamy cheese style kaassaus'. Dit wil iedere kaasliefhebber in haar koelkast.

Hoewel er daadwerkelijk mensen zijn die geen kaas lusten (en ze kunnen er zelfs niks aandoen), zijn er ook genoeg mensen die kaas geweldig vinden. Bij Gouda's Glorie wisten ze hier wel raad mee, want naast alle andere sauzen verkopen zij nu ook de 'creamy cheese style kaassaus'. Naast Curry, Ketchup en Mayonaise mag ook deze saus dus absoluut niet meer ontbreken in jouw koelkast.

Creamy cheese style kaassaus

Je kunt de kaassaus overal voor gebruiken. Als topping voor op je friet, voor op je hamburger of voor op die heerlijke schaal vol met nacho's. De kaas is romig van smaak en je eet de saus zowel koud als warm. Helaas moeten we nog wel even wachten en vooral hopen dat de saus in de schappen van de supermarkt komt te liggen, want tot nu toe is de kaassaus alleen nog maar te koop bij de groothandel. En nu maar hopen dat jouw favo cafetaria de saus inkoopt, zodat jij in het vervolg heerlijke frietjes met kaassaus kunt bestellen ;-).

Beeld: iStock