Monica Geuze hint op nieuwe liefde

News door roos

Zo'n twee maanden geleden maakten Monica Geuze en Lars Veldwijk bekend dat ze uit elkaar gingen. Inmiddels is Lars Veldwijk voor zijn voetbalcarrière vertrokken naar Zuid-Korea en neemt Monica de zorg voor dochtertje Zara-Lizzy op zich. Maar doet ze dat alleen? Misschien niet. Het lijkt erop dat Monica misschien alweer een nieuw liefje heeft gevonden. Tenminste, als we haar Instagram-story moeten geloven...  

Nieuwe liefje van Monica Geuze

Sinds Lars en Monica uit elkaar zijn lijkt het ondanks de breuk met beide erg goed te gaan. Lars Veldwijk focust zich op zijn voetbalcarrière in Zuid-Kora en Monica Geuze zit duidelijk ook niet stil. Van een tijdschrift tot een eigen kledinglijn en natuurlijk de zorg voor hun dochter Zara-Lizzy. Toch lijkt het erop dat ze er niet helemaal alleen voor staat, want naast hulp van familie en vrienden lijkt het erop dat er ook een nieuwe liefde is voor Monica.

Barry Schneider

Als je Monica Geuze op Instagram of YouTube volgt weet je dat ze op dit moment vertoeft op het eiland Bali. Ze vertelde in haar vlog dat ze dit reisje cadeau gaf aan haar moeder en samen met haar dochtertje afreist naar het tropische eiland. Ze deelt op Instagram regelmatig kiekjes van de vakantie, alleen één foto trok onze aandacht. Een foto waarop Zara-Lizzy te zien is samen met een man in het zwembad van de villa. Als je goed kijkt zie je onderin de foto dat de beste man getagd is met daarbij een hartje- en palmboomemoji. Hint Monica Geuze hier nou op een nieuwe liefde? Het gaat om Barry Schneider. We weten niet veel over hem, alleen dat hij werkzaam is voor RTL. Beide hebben zelf nog niks bevestigd. Of zou het dan toch om een nieuwe RTL-programma gaan? We keep you posted!

Lees hier de reden achter de breuk met Lars.

Beeld: Brunopress