Celebs

Monica Geuze voedt Zara Lizzy komende tijd alleen op

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: deze actrice werd met een Golden Globe geslagen, nog een Temptation Island-deelnemer doet mee aan Boxing Influencers, de ex van Monica Geuze verhuist naar het buitenland en Selena Gomez komt na vijf jaar weer met een nieuw album. 

Selena Gomez heeft een nieuw album uitgebracht
We hebben er lang op moeten wachten, want vijf jaar geleden bracht Selena Gomez haar laatste album uit. Maar we kunnen eindelijk weer luisteren naar nieuwe muziek van de girl. Selena Gomez heeft namelijk een nieuw album uitgebracht. Haar derde album heet Rare en is vanaf nu te luisteren op Spotify. Onder andere de nummers Lose You To Love Me en Look At Her Now staan op het album. Enjoy!

Watch on YouTube

Danique van webshop Most Wanted is zwanger
Het nieuwe jaar begint goed voor Danique, de eigenaresse van populaire webshop Most Wanted. Op Instagram maakte de girlboss namelijk bekend dat zij en haar vriend een kindje verwachten. YAY! Ook bestie Monica Geuze is hartstikke blij met dit nieuws en liet op Insta weten dat ze niet kan wachten dat Zara-Lizzy ‘grote zus’ wordt. Hoe Danique en haar vriend het nieuws bekend maakten? Check de foto hieronder. 

View post on Instagram
 

De ex van Monica Geuze verhuist naar het buitenland
Nog maar kort geleden kwam het nieuws naar buiten dat Monica Geuze en Lars Veldwijk uit elkaar zijn. Nu vertrekt Mo’s ex naar Zuid-Korea voor zijn voetbalcarrière. Op Instagram Stories schrijft Monica erover: “Hoe het er nu naar uitziet, blijft hij het komende jaar sowieso in Korea. Wat dus betekent dat Zara-Lizzy en ik gewoon samen in Nederland blijven.” Ze probeert zo relaxt mogelijk onder te blijven, ook al is dit niet het gemiddelde gezinsleven. 

View post on Instagram
 

Deze Temptation Island-deelnemer doet mee aan Boxing Influencers
Er zijn al een aantal oud Temptation Island-deelnemers die mee hebben gedaan aan Boxing Influencers. Nu is een volgende oud-deelnemer aan de beurt. Heikki gaat namelijk de ring in van Boxing Influencers en neemt het op tegen zijn rivaal Jietse. Wanneer? Op 28 maart nemen de twee het tegen elkaar op in topsportcentrum Almere. Wie gaat er denk je winnen?

View post on Instagram
 

Deze actrice werd met een Golden Globe geslagen
Vorig weekend waren de Golden Globes en je hebt de fantastische outfits vast en zeker wel voorbij zien komen. Maar heb je ook al gehoord dat actrice Joey King, van de Kissing Booth, werd geslagen met een Golden Globe?! No worries, want het ging gelukkig per ongeluk. Ze stond in de famous Golden Globe lift met Patricia Arquette en terwijl Joey een buiging wilde maken ging de hand van Patricia (met Golden Globe) omhoog en knalde ze tegen Joey’s hoofd aan. Ouch… 

View post on Instagram
 

Bron: Glamour, Love reality, Instagram | Beeld: BrunoPress

Must reads 👀