News

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaar

Uh oh, laatst schreven we al dat de herfst de tijd is van break-ups en Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn het bewijs. Vlogger Monica is namelijk niet langer samen met profvoetballer Lars. Lees snel verder voor alle details.

Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaar

Oh no! Monica Geuze en Lars Veldwijk zijn uit elkaar. Dit maakten Monica Geuze en Lars Veldwijk vandaaag bekend via Instagram. Ze plaatsten beide een  foto op Instagram met dezelfde tekst: ”Na een aantal mooie jaren hebben we er samen voor gekozen om uit elkaar te gaan. Er is geen sprake van ruzie en onze prachtige dochter zal voor ons beiden altijd op nummer 1 staan!❤️”

View post on Instagram
 

De reden

Waarom het uit is? Dat is niet duidelijk. Ze hebben in ieder geval geen ruzie. Wel zei de Love Island-presentatrice onlangs in een interview met Grazia het volgende: ””Het hangt helemaal van het land af. Als het een fijne, zonnige bestemming is waar ik mijn eigen ding kan blijven doen, prima. Maar Lars kreeg afgelopen zomer een aanbieding uit Iran. Dat vond ik echt een land waarvan ik dacht: nee. Als ik het niet zie zitten, dan ga ik niet met hem mee.”

View post on Instagram
 

Dochter Zara-Lizzy

Monica en Lars hebben samen een dochter: Zara-Lizzy. Ze laten beide duidelijk weten dat hun dochter alltijd op nummer één zal staan.

View post on Instagram
 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀