Fashion

Welk figuur heb jij: appel, peer, zandloper of rechthoekig? Check 't hier

Weet jij welk figuurtype jij hebt? De meeste vrouwen weten het eigenlijk niet. Het is juist super handig om daar wel van op de hoogte te zijn, want je kan je kleding erop aanpassen. Zo kan je nog beter shoppen :-). We kennen in totaal vier verschillende lichaamstypen: appel, peer, zandloper en de rechthoek. Kijk en lees snel verder, want na dit artikel weet jij welk figuur jij hebt. 

Welk figuur heb jij: appel, peer, zandloper of rechthoekig?

Het 'zandloper' figuur 

Veel vrouwen streven naar het zandloperfiguur met sexy curves. Niet alleen sommige vrouwen zijn enthousiast over dit figuur ook de mannen zijn enthousiast over deze vormen. Helaas geeft dit figuur niet altijd de garantie dat je zelfverzekerd voor de spiegel staat. Bij dit type zijn de schouders en heupen van de vrouw even breed. Daarnaast is de taille smal en zijn de borsten en billen meestal iets voller. Het gewicht is verdeeld over het hele lichaam. Het is dan wel een uitdaging om je ronde vormingen en taille goed te accentueren. 

Een groot voorbeeld is de famous Kim Kardashian:

Kim Kardashian

Het 'appel' figuur

Als je een 'appel'figuur hebt, heb je brede schouders, een breed bovenlijf, volle borsten en een breed middel. Wanneer je dit figuur hebt, heb je in tegenstelling tot het zandloperfiguur juist dunnere benen, armen en heupen. Heb je dit figuur? Dan mag je daar best trots op zijn en mag je jezelf goed laten zien. Je hebt die sexy vrouwelijke rondingen, dus omarm dit figuur en maak er gebruik van. Maar als je wil laten zien wat je hebt, moet je je er wel naar kleden en dat kan :-)!

Eén van de voorbeelden was de zangeres: Adele

Adele

Het 'peer' figuur 

Dit is juist het tegenovergestelde van het 'appel'figuur. Bij dit lichaamstype is de onderkant breder dan de bovenkant. Bij dit figuur zijn de heupen, dijen en soms billen breder dan het bovenste deel. Lucky you, want een goede bilpartij is helemaal hot! De schouders daarentegen zijn vaak wat smaller en niet breed. Meestal zijn de benen wat voller en gespierder. Let's show die vrouwelijke rondingen girl

Ook Beyonce rockt haar mooie volle benen and we love it.

Beyonce

Het 'rechthoekige' figuur 

Dit figuur heeft hele andere dingen dan die hier voorgenoemde vormen. Heb jij een rechthoekig lichaam? Dan heb je ook wel het zogeheten 'potlood' figuur. In principe is alles niet 'breed', maar 'slank'. Je hebt dan ook: smalle schouders, relatief bijna geen borsten en weinig taille. Maar dit hoeft helemaal niet zo erg te zijn, want vergeleken bij andere shapes is dit figuur super makkelijk te kleden! Ook als jij sexy vrouwelijke rondingen wil hebben, kan dat gewoon door de juiste kleding aan te doen. Bof jij even. 

Eén actrice die ook het rechthoekige figuur heeft is: Cameron Diaz

Cameron Diaz

Bron: MensHealth.com. NYDJ.nl | Beeld: Getty Images, iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved