Celebs

Heftig: Kim Kardashian huilt dagelijks om haar eigen kont

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Justin Bieber en Hailey Baldwin die druk bezig zijn met de voorbereidingen van hun huwelijk, een model die moet bevallen tijdens de lingerieshow van Rihanna en Kim Kardashian die opbiecht dagelijks te huilen om haar eigen kont.

View post on Instagram
 

Als we aan billen denken, denken we aan Kim Kardashian. Right? Als er iemand een achterwerk heeft waar je ‘u’ tegen zegt is Kim het wel. Toch lijkt het liefje van Kanye West (nog steeds) niet blij te zijn met haar derrière. Laatste vertelde Kim namelijk in een aflevering Keeping Up with the Kardashians dat ze dagelijks huilt om haar kont. Wait, what!? ‘Ik hou er helemaal niet van. Ik huil er dagelijks om’ aldus de Kardashian. Waarom ze niet blij is met haar billen is ons nog niet helemaal duidelijk, want op Instagram lijkt ze niet erg onzeker te zijn over haar achterste…

View post on Instagram
 

Woohoo! Eindelijk weer nieuws uit love land. Hoewel Justin en Hailey aangaven nog geen datum hebben voor de trouwdag werden de twee afgelopen week wel gespot bij een rechtbank waar huwelijkscertificaten worden uitgeschreven. Dit hebben de twee lovebirds natuurlijk nodig om elkaar het ja-woord te geven. Wanneer de bruiloft precies is blijft onduidelijk, maar de eerste stappen zijn gezet…

View post on Instagram
 

Afgelopen woensdag gebeurde er iets heftigs tijdens de lingerieshow van Rihanna. Een hoogzwanger model liep namelijk mee in de show en kreeg opeens midden op de catwalk last van weeën. Autsj! Uiteraard is ze gelijk overgebracht naar een ziekenhuis, waar ze beviel van een zoontje Saphir. Cute!

View post on Instagram
 

Nog meer nieuws in babyland. Kennen jullie Catelynn en Tyler uit Teen Mom nog? Yes, het koppel is wederom in verwachting van een kleintje en daar zijn ze super blij mee. Na de miskraam waren de twee van plan om eigenlijk te wachten met een kindje. ‘Het was niet gepland, zeker na de miskraam en hoe alles mentaal steeds slechter ging’ en ‘We hebben veilige seks gehad, maar ik ben toch zwanger geworden. De baby wilde er gewoon komen. Het was enorm onverwachts!’ Gelukkig is de baby zeker niet ongewenst en uitten ze hun blijdschap op social media.

Beeld: Brunopress | Bron: show.nl, 

Must reads 👀