News

Love Island's Daniël en verleidster Daniëlle bevestigen relatie tijdens hun vakantie in Mexico

Het voelt nog als de dag van gisteren toen Daniël en Floor er met de hoofdprijs vandoor gingen tijdens Love Island. Helaas bleek thuis dat het toch niet werkte tussen de twee. Daniël lijkt snel weer gelukkig in de liefde, maar dit keer met een ex-verleidster van Temptation Island. Ze zijn op dit moment samen op vakantie in Mexico en bevestigen de relatie.

Love Island's Daniël bevestigt relatie met Temptation Island's Daniëlle

Helaas is ons favoriete Love Island-koppel (Floor en Daniël) niet meer samen en de reden achter de breuk blijft onduidelijk. Daniël deed hierover vorige week een bijzondere uitspraak, waardoor wij met vraagtekens achterbleven. Inmiddels lijkt hij zijn geluk in de liefde allang weer gevonden te hebben, maar dit keer bij een Temptation Island-verleidster: Daniëlle. Je weet wel, de verleidster die Thomas Cox versierde tijdens Temptation Island VIPS 2019.

Daniël heeft niet lang tijd gehad voor liefdesverdriet, want zo bracht hij de kerstdagen door in Frankrijk met zijn nieuwe liefje Daniëlle en zitten ze nu samen in Mexico te genieten van een vakantie. De twee delen dagelijks foto's van hun reis en lijken dolverliefd. Daniël en Daniëlle plaatsten drie dagen geleden allebei een foto van hen samen met een hartje. Het is nu (Instagram) official dus. Check de foto's hier.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved