News

Love Island's Daniël over breuk met Floor: ''Zij weten niet wat eraan vooraf is gegaan''

1

Daniël en Floor leken voor elkaar gemaakt tijdens Love Island. Ze veroverden de harten van de kijkers en wonnen zelfs het programma. Helaas liep dit sprookje niet zo goed af: terug in Nederland gingen de twee al vrij snel uit elkaar. Daniël bleef niet bij de pakken neerzitten en verscheen kort na de breuk met een nieuwe dame op Instagram: Love Island-verleidster Daniëlle. De negatieve reacties lieten niet lang op zich wachten, maar dat vindt Daniël onterecht. Benieuwd waarom? Lees dan snel door.

Daniël is nu samen met Temptation's Daniëlle

Als we Instagram moeten geloven hebben Daniël en Daniëlle elkaar helemaal gevonden. Dit tot ergernis van een aantal volgers. Daniël vindt dit onterecht en reageert op een negatieve comment. Daniël: “Ik snap het wel, want mensen zien alleen wat er op internet komt te staan. Maar er bestaat buiten social media ook nog een privéleven waarin dingen gezegd worden en gebeuren.. Als je ergens over oordeelt, zorg dan eerst dat je alle feiten weet.” 

Victoria laat zich negatief uit over nieuwe relatie Daniël

Naast volgers, liet ook Love Island-deelneemster Victoria zich uit over de situatie rondom Daniël. Hier is hij niet van gediend: "Ik vind het jammer dat mensen zeggen dat ik niet eerlijk ben geweest, of veranderd ben. Grappig dat mensen die dit gezegd hebben, zelf mooi weer spelen. Maar ik neem in het leven niet voor niets afstand van bepaalde mensen.” Ai, duidelijk dus. 

Daniël Love Island

De échte reden achter de breuk met Floor weten mensen niet

Daniël is van mening dat iedereen mag denken wat hij of zij wil, maar dan wel de feiten moet kennen. Daniël: “Ik begrijp dat het voor mensen snel is gegaan, maar zij weten niet wat eraan vooraf is gegaan, en wat de échte reden was om uit elkaar te gaan met Floor. Als mensen die reden wisten, hadden ze mij wel begrepen. Maar ik ben niet een persoon die reden in de wereld gaat brengen. Ik hou de eer aan mezelf en ben niet zoals sommigen die een ander maar al te graag de grond in drukken via de sociale media.” Floor heeft zelf (nog) niet gereageerd op de hele situatie. Of de reden van de breuk ooit naar buiten komt weten we niet, maar we zijn wel enorm benieuwd. Wow, wat een drama.

Bron: lovereality.nl, rtlboulevard.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 12 dagen geleden Loïs

    Dan moet hij gewoon vertellen wat er aan de hand is. Als hij dat niet vertelt moet hij niet zeuren dat mensen oordelen over hem.

  1. 1