Celebs

Love Islanders Victoria en Lisa hebben felle kritiek op Daniël

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Love Islanders Victoria en Lisa hebben kritiek op Daniël, deze Harry Potter-acteur bezocht de Efteling tijdens Oud & Nieuw, Beyoncé deelt een zeldzame foto van haar gezin en Stormi krijgt nu al een eigen Kylie Cosmetics collectie. 

Stormi krijgt eigen Kylie Cosmetics collectie
Vorige week hadden we het nog over de dure cadeaus die de dochter van Kylie Jenner kreeg voor kerst. Maar nu krijgt Stormi ook haar eigen Kylie Cosmetics collectie en dat terwijl ze nog geen twee jaar oud is. Op Kylie's Instagram is te zien dat Stormi aanwezig is bij de vergadering voor de Valentijnscollectie en zien we al een sneak peak van de verpakking van de Stormi Lip Kit. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First collaboration of 2020 coming soon 🦋💜💗

Een bericht gedeeld door Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) op

Beyoncé deelt zeldzame foto van gezin
Beyoncé is erg gesteld op haar privacy, dus we zien maar weinig foto's van haar gezin. Om al haar Instagram-volgers een gelukkig nieuwjaar te wensen heeft ze een video gepost met alle hoogtepunten. Enne, de video sluit af met een foto van haar, Jay-Z, Blue Ivy, Rumi en Sir. Dat terwijl we nog maar weinig foto's hebben gezien van de tweeling. Wat zijn ze alweer groot geworden! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Love Islanders Victoria en Lisa hebben kritiek op Daniël
Victoria en Lisa hebben kritiek op Daniël en dat heeft alles te maken met zijn nieuwe lover. Het is nog maar net uit tussen Daniël en Floor en de winnaar van Love Island is alweer aan het daten met iemand anders. Victoria en Lisa vinden het raar dat hij nu ineens allemaal foto's deelt van zijn nieuwe lover, terwijl hij dat niet deed toen hij met Floor was. "Wat hij doet moet hij zelf weten, maar ik vind wel dat je rekening moet houden met andermans gevoelens," aldus Lisa. Daarnaast doet Victoria ook een opvallende uitspraak over Daniël: '' Als je ooit met een realityshow mee gaat doen, wees dan gewoon eerlijk en ga geen details over je leven verzinnen.'' Wij zijn heel benieuwd wat ze hiermee bedoelt. Check de hele video hieronder. 

Deze Harry Potter-acteur vierde Oud & Nieuw in de Efteling
Je zou maar een bezoekje brengen aan de Efteling en een hele bekende acteur tegen het lijf lopen. Het gebeurde heel wat mensen afgelopen Oudjaarsdag, want Rupert Grint a.k.a. Ron Weasley in Harry Potter, liep namelijk rond in het park. De acteur ging graag met zijn Harry Potter-fans op de foto. 

Temptation Island-deelneemster Rosanna laat weer iets aan haar lichaam doen
Rosanna van Temptation Island (VIPS) heeft het afgelopen jaar aardig wat aan haar lichaam laten doen. Zo zou ze al voor 30.000 euro cosmetische ingrepen hebben gedaan. Op Instagram krijgt ze vaak kritiek op de ingrepen, maar nu heeft ze iets nieuws laten doen en krijgt ze allemaal complimenten. Op Instagram laat ze namelijk zien dat ze iets aan haar tanden heeft laten doen. Fans reageren: "Dit is echt heel mooi!" en "Wauw, wat mooi." Check hier de foto van haar nieuwe gebit. 

Bron: RTL Boulevard, Glamour, Love Reality | Beeld: Love Island

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook