Dave Roelvink zou niet meer willen dat het goedkomt met zijn ex Julia

Celebs door Esther

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Dit is de nieuwe vriend van EOTB-Esmee, Dave Roelvink zou niet meer willen dat het goedkomt met zijn ex Julia, Miley Cyrus en Liam Hemsworth hebben een jaar na hun bruiloft een echtscheidingsregeling en Kylie Jenner gaf extreem dure kerstcadeaus aan haar dochtertje Stormi. 

Kylie Jenner gaf extreem dure kerstcadeaus aan haar dochter Stormi
Kerst is weer voorbij en ook bij de Kardashians hebben ze het goed gevierd met cadeaus. Vooral Kylie Jenner ging los met kerstcadeaus voor haar dochter Stormi. Zo kreeg de baby girl een diamanten ring(!), een pony en een paar dure designertassen. Dat is niet het enige wat Stormi kreeg. Haar oma Kris Jenner gaf haar kleindochter namelijk een mini villa voor in de achtertuin. Bizar! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Dave Roelvink zou niet meer willen dat het goedkomt met zijn ex Julia
Het is alweer een paar maanden geleden dat het nieuws naar buiten kwam dat Dave Roelvink en zijn Julia uit elkaar zijn. Of het ooit nog goedkomt tussen de twee? Volgens Dave Roelvink niet. Hij vertelt aan Shownieuws: "Nee ik zou niet meer willen dat het goed komt. Absoluut niet. Ik ben wel pijn gedaan laat ik het zo zeggen, het is om een bepaalde reden uit te gaan." Verder wil de reality-ster niks kwijt over de breuk, omdat zijn ex Julia niet wilde dat hij er iets over zou zeggen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Dave Roelvink (@daveroelvink) op

Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn een jaar na hun bruiloft het eens over echtscheidingsregeling
Het is nog maar een jaar geleden dat Miley Cyrus en Liam Hemsworth in het huwelijksbootje stapten, maar in augustus vroeg Liam een scheiding aan. Een jaar na de bruiloft lijkt het erop dat de twee het eens kunnen worden over de echtscheidingsregeling. Het proces vond voor de feestdagen plaatst, dus tijdens kerst konden ze genieten met hun familie en Miley Cyrus met haar nieuwe lover Cody Simpson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Harley (@simply_cyrus07) op

Dit is de nieuwe vriend van EOTB-Esmee
Ex On The Beach' Esmee is weer happy in love. Ze is nu een maand samen met haar nieuwe liefde Jeroen Noens. De twee leerden elkaar kennen in de club en in het begin had Esmee haar twijfels over de man. Aan Shownieuws vertelt ze: "Ik heb hem toch een kans gegeven. Ik ben hem vervolgens heel erg leuk gaan vinden. Ik ken hem nu ongeveer een maandje en we zijn vanaf de dag dat we elkaar hebben leren kennen iedere dag samen geweest." Cute!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @esmee_ipema op

Bron: Shownieuws, RTL Boulevard, Cosmopolitan, Seventeen | Beeld: BrunoPress