Beauty

In voor een nieuw kleurtje? Dit zijn dé haarkleurtrends voor 2020

Het is nu eindelijk 2020 en dat betekent dat het onder andere tijd is voor een nieuwe coupe! Vorig jaar kwamen er allerlei haartrends voorbij, maar ook dit jaar zijn er weer allerlei haarkleuren waarmee jij er helemaal up-to-date bij loopt. Als jij niet vies bent van een bezoekje aan de kapper of je haar vaak genoeg zelf kleurt, dan is het leuk om een van de volgende haarkleuren te nemen. Dit zijn de trends voor 2020!

Haarkleurtrends 2020 – Asblond
In 2019 waren de asblonde lokken al helemaal in, maar ook dit jaar wordt asblond haar razend populair. Asblond is een mix tussen blond en grijs. De kleur is misschien ietwat moeilijk om te creëren, dus daarom kun je dit het beste aan een professional overlaten. In dit artikel leggen wij je uit hoe jij je asblonde haar goed kunt verzorgen en de kleur behoudt die jij wil hebben!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ditte Mikkelsen (@hairbydittemikkelsen) op

Haarkleur trends 2020 – Warm bruin
Dé kleur voor vrouwen met bruin haar die net even iets anders met hun haar willen is de warme, bruine tint. Deze bruine kleur is ook heel toegankelijk voor diegenen die hun blonde lokken willen inruilen voor bruine lokken. Omdat de kleur warm is – en dus lichter is dan donkerbruin – krijg je een minder streng uiterlijk en zul je ook niet bleek lijken.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Courtney Milhous (@_createdbycourtney_) op


Haarkleurtrends 2020 – Cappuccino licht
Een lichte cappuccinokleur met een klein ombré-effect hoort absoluut tussen het rijtje van de trends 2020. Deze kleur is een mix tussen lichtbruin en donkerblond en door het ombré-effect lopen de kleuren heel natuurlijk in elkaar over. Bovenop kleur het haar donkerder en hoe verder naar de punten hoe lichter het wordt. 

 

Haarkleurtrends 2020 – Koperkleur
Voor alle meiden met een beetje lef is de koperkleur meer dan geschikt. Het is een keer iets anders dan de standaardkleuren, maar wel chique. De koperkleur is een mix tussen oranje en bruin en geeft je een warme uitstraling. Ook bij deze haarkleur zou je ervoor kunnen kiezen om de koperkleur van donker naar licht over te laten lopen, net zoals bij de cappuccinokleur hierboven. Het is misschien spannend, maar uiteindelijk zul je bakken vol complimenten krijgen over jouw unieke kleurtje! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Haarstyliste Martine (@haarstylistemartine) op

Haarkleurtrends 2020 – Honey blond
Asblond en bruin is dus in, maar voor iedereen die liever een middenweg neemt is er ook nog honey blond. De kleur is een mix van beiden en geeft een warm, blond effect. Dit is een van de meest toegankelijke kleuren in dit lijstje en dus ook perfect als jij wel iets ander wil, maar nog niet all out durft te gaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door OBSESSED waregem (@obsessed_8790) op

Haarverfblunders? In dit artikel lees je hoe je zo op kunt lossen!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook