News

Thomas Cox klapt uit de school: ''Temptation Island is nep''

Gisteren hoorden we dat RTL het uitzenden van alle realityseries stopzet en vandaag vliegen alle sappige verhalen ons al om de oren. Nadat Rosanna en Niels zich uitlieten over grensoverschrijdend gedrag in Temptation Island, klapt ook ex-deelnemer Thomas Cox uit de school over het programma. De toon is gezet. Benieuwd wat hij te zeggen heeft? Lees dan snel verder.

Temptation Island is nep

Thomas Cox deed vorig jaar met zijn (inmiddels) ex-liefje Yasmin mee aan Temptation Island VIPS en weet dus als geen ander hoe de opnames van zo'n programma eraan toe gaan. Hij heeft zich na het nieuws van RTL uitgelaten over de kwestie. In verschillende Instagram-stories laat hij weten wat hij van Temptation vindt én bedankt hij RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst voor het stopzetten van de opnames van realityshows. Thomas: "Nu heb ik de behoefte om te reageren van hoe nep Temptation achter de schermen is en dat het terecht is dat ze het even stopzetten en onderzoeken hoe het er nou echt aan toe gaat. Maar dat is mijn reactie: het is inderdaad nep en er wordt gemanipuleerd, er wordt gelogen en het is goed dat dat naar buiten is." Dat is klare taal van de oud-deelnemer. Hieronder zie je nog meer uitspraken van Thomas. 

De Villa morgen in aflevering BOOS met Tim Hofman

Het schrappen van alle realityprogramma's van RTL, waaronder Temptation Island, is het gevolg van seksueel overschrijdend gedrag in het programma De Villa. Er ontstond veel ophef over de getoonde beelden en ook bij programmamaker Tim Hofman bleef dit niet onopgemerkt. Zijn YouTube-programma BOOS zal morgen in het teken staan van De Villa en het getoonde gedrag: Tim gaat met een kandidate van De Villa verhaal halen bij RTL en producent Blue Circle. Dat kan alleen maar enorm interessant gaan worden. Kijken dus!

 

Ook volgens Temptation Island-Eva is niet alles echt. Lees het hier!

Bron: shownieuws.nl, glamour.nl | Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved