News

RTL stopt met uitzenden reality-tv na grensoverschrijdend gedrag in De Villa

Oh oh, slecht nieuws voor iedereen die fan is van realityprogramma's zoals Temptation Island. RTL stopt namelijk voorlopig met het uitzenden van reality-tv. De reden lees je hier.

RTL stopt voorlopig met reality-tv

Je hebt vast wel gehoord dat realityprogramma De Villa moest stoppen wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wat je misschien niet had verwacht is dat RTL heeft besloten om alle realityprogramma's voorlopig te stoppen. "Al onze guilty pleasure-programma's worden opgeschort, zodat we zeker weten op welke manier ze achter de schermen tot stand zijn gekomen. Ik wil het vertrouwen terugwinnen in dit genre" vertelt RTL-programmadirecteur Peter van der Vorst aan RTL Nieuws.

temptation island

Geen Temptation Island, Free Love Paradise en De Villa

Peter vertelt dat RTL met de kandidaten van De Villa heeft gesproken en dat ze zich 'kapot zijn geschrokken.' De makers van het programma zijn zwaar over de grens gegaan volgens Peter. "Het is schokkend wat daar op locatie is gebeurd.'' Het gaat over onder andere onderstaande beelden:

Twee medewerkers zijn hierdoor op non-actief gesteld, omdat ze 'zwaar over hun ethische grenzen heengegaan'. Nieuwe afleveringen van onder andere Temptation Island, Free Love Paradise en De Villa hoeven we de komende tijd dus niet te verwachten op zowel Videoland als RTL.

Bron/Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved