News

Verklapt deze persoon per ongeluk de winnaar van Expeditie Robinson 2019?

Als trouwe Expeditie Robinson-kijker ben je natuurlijk razend benieuwd wie er dit jaar gaat winnen. De proeven zijn enorm spannend en door de complotjes zijn we na elke eilandraad weer verbaasd wie het eiland moet verlaten. Toch lijkt het erop dat iemand al bijna z'n mond voorbij heeft gepraat en weten we misschien al wie de winnaar van Expeditie Robinson 2019 is.

Expedtie Robisnon-kandidaten verzinnen de meest briljante smoezen om te verbergen dat ze meedoen aan Expeditie Robinson. Eenmaal thuis moeten ze ook nog eens hun mond houden over hoe lang ze op het eiland hebben gezeten. De winnaar moet een geheim blijven tot de laatste aflevering van Expeditie Robinson 2019. Toch lijkt het erop dat iemand z'n mond voorbij heeft gepraat.

Winnaar Expeditie Robinson 2019

We hebben het over Igmar, die over Expeditie Robinson praat op zijn YouTube-kanaal samen met Kaj van der Ree. Igmar is niet zomaar een bron, want hij is de vriend van Expeditie Robinson-deelneemster Fien. In een video voor Nieuwspunt hebben ze het over de uitslag van Expeditie Robinson 2019. Ingmar zegt: "Misschien kunnen we een uitspraak doen over wie we denken dat Expeditie Robinson wint, maar dan mag ik eigenlijk niet meedoen denk ik". Kaj vindt dit een opmerkelijke uitspraak en gaat hierop in: "Nu heb je eigenlijk al te veel gezegd''. Uiteraard hield Igmar toen natuurlijk zijn lippen stijf op elkaar, maar daar laat Kaj het niet bij zitten en zegt: ''Ja ik weet wie wint, het is Fien''. Igmar weet niet hoe hij moet reageren en zegt: "Ik zeg niks, ik zeg echt helemaal niks." Bekijk hieronder de hele video.

Lees hier waarom deze Expeditie Robinson-kandidaat een condoom meesmokkelde naar het eiland en hier welk item het méést gesmokkeld wordt.

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved