News

Onthuld: Dit item wordt het meest gesmokkeld naar Expeditie Robinson door de kandidaten

Als je naar een onbewoond eiland gaat dan wil je natuurlijk wel wat handige items bij je hebben om te overleven. De kandidaten van Expeditie Robinson denken daar net zo over en proberen. Helaas voor de kandidaten, want ze mogen alleen twee setjes zwemkleding, een t-shirt, een lange broek en een trui meebrengen naar het eiland. Toch proberen ze ieder jaar weer producten mee te smokkelen, maar zonder succes... Benieuwd welk item ieder jaar weer het meest gesmokkeld wordt naar Expeditie Robinson? Lees het hieronder. 

Op een eiland zien te overleven en dat terwijl je alleen wat kleding bij je hebt. Jep, de Expeditie Robinson-kandidaten moeten deze challenge ieder jaar weer aan. Een echte uitdaging, maar toch blijven sommigen proberen om handige producten mee te smokkelen naar het eiland. Alleen is er altijd nog een crew van het programma die alle items van de kandidaten grondig checken, op zoek naar verboden voorwerpen. 

Expeditie Robinson producten smokkelen
Toch komt de crew van Expeditie Robinson ieder jaar wel weer verstopte producten tegen tussen de spullen van de Robinsons, zoals aanstekers. Het meest gesmokkelde item? Visdraad. Ze willen natuurlijk wel zo snel mogelijk hun voedsel zien te vangen. En zo makkelijk mogelijk dus. Het visdraad wordt zelfs helemaal in randen van broeken genaaid. Bizar! Maar eerlijk, wij zouden ook heel veel moeite doen om dit soort items mee te smokkelen naar Expeditie Robinson ;-). Daarnaast heeft iemand zelfs een keer 100 (!) vishaken onder zijn zool verstopt. 

Ps: Lees hier welke Expeditie Robinson 2019-kandidaat een condoom mee nam naar het eiland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook