Series & Films

Dit weten we tot nu toe over Expeditie Robinson 2019

We hebben er even op moeten wachten, maar vanaf september is je favoriete programma Expeditie Robinson weer op de buis. We worden weer meegenomen naar een onbewoond eiland vol BN'ers die proeven moeten afleggen en hun eigen eten moeten zoeken. Dit jaar verhuist het programma naar een andere zender én een andere dag. Lees hier alles over Expeditie Robinson 2019.

Expeditie Robinson 2019
Expeditie Robinson-fans opgelet, want over een maandje is het weer zover! Een nieuw seizoen Expeditie Robinson 2019. Afgelopen weken waren de opnames voor het programma, dat dit jaar wederom wordt gepresenteerd door Nicollete Kluijver en Kaj Gorgels, en het lijkt erop dat de opnames erop zitten. Nicolette plaatste gisteren namelijk onderstaande video over Expeditie Robinson 2019.

Dit jaar hoef je de donderdagavond niet vrij te houden in je agenda, want Expeditie Robinson verhuist naar een andere dag én een andere tv-zender. Scroll snel verder om te checken welke avond je vrij moet houden in je agenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Wanneer wordt Expeditie Robinson 2019 uitgezonden
Normaal gesproken wordt Expeditie Robinson uitgezonden op RTL5, maar dit jaar maakt het programma een switch naar RTL4. Ook was vroeger bij ons de donderdag vaste prik 'Expeditie-avond', maar dit wordt nu zondagavond. De eerste aflevering is op 1 september om 20:00 uur (op RTL4 dus) en het seizoen duurt 16 weken. Eilandpraat is nog wel steeds te zien op RTL5 om 21:30 uur.

De eerste beelden van Expeditie Robinson 2019: De Landingsproef

Nog meer beelden:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

Kijkje achter de schermen

Jessie Jazz, de vriendin van presentator Kaj Gorgels, reisde af naar het eiland waar de BN'ers verbleven tijdens Expeditie Robinson 2019. Bekijk de video hieronder voor wat beelden achter de schermen en misschien wel een kleine sneak peek van een proef... Spannend!

 

 

Kandidaten Expeditie Robinson 2019
Wie er meedoen aan Expeditie Robinson is natuurlijk nog groot geheim, maar een oplettende vakantieganger spotte een groep BN'ers op het vliegveld. Klik hier voor de lijst met kandidaten die meedoen aan Expeditie Robinson 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook