Lifestyle

Herfst trends 2019: dit worden de belangrijkste trends die we dit najaar gaan zien

De temperaturen dalen en het wordt weer sneller donker. Even wennen, maar toch zijn we dol op de herfst. Om dit seizoen een frisse start te maken wil je natuurlijk op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van fashion, beauty en interieur. Je voelt je stiekem toch veel beter met een nieuwe haircut en in de it-jas van dit seizoen? Dit zijn alle herfst trends 2019 die je niet wil missen. 

Herfst trends 2019: Kleding trends
Leg je shorts en crop-tops maar weer ver achterin je kast want het is weer tijd voor hoodies en lange broeken. Dit seizoen zijn er een paar opvallende trends die je overal terug ziet. Leer is bijvoorbeeld helemaal hot dit seizoen. Denk aan leren tasjes, laarsjes en slangenleer. Ook spotten we nude blazers en sieraden met parels. Fancy, fancy! 

Herfst trends 2019: Broeken trends
Waar de jaren hiervoor de (high waist) flared pants de broekentrends domineerden, lijken de broeken dit seizoen nog wijder, maar ook weer meer low waist te worden. Ga bijvoorbeeld voor een cargo broek met een wijde bovenkant en strakkere onderkant, of kies voor een low-waist jeans om je heupen te accentueren.

Herfst trends 2019: Jassen trends
Nu de temperaturen dalen wil je zo snel mogelijk weer in een lekkere dikke jas kunnen lopen, maar wél trendy. De wollen jas is hier perfect voor, hij ziet er leuk uit en zit ook nog eens super comfy. Ook zien we leer weer terugkomen in leren jassen. Bekijk hier alle jassen trends voor de herfst. 

 
View post on Instagram
 

Herfst trends 2019: Schoenentrends
De komende maanden gaan we stoere schoenen zien zoals dadsneakers en chunky boots. Maar ook cowboyboots zijn helemaal terug van weggeweest. Voor welke van deze schoenentrends ga jij dit seizoen?

Herfst trends 2019: Sneakertrends 
Draag jij het liefst sneakers? Luck you, want dit seizoen zijn er weer een hoop leuke sneakers die je kunt inslaan. Als je nog je platform sneakers in de kast hebt liggen kun je die lekker blijven dragen. Less is more is dit seizoen niet van toepassing, opvallende kleuren zoals metallic zijn het helemaal. 

Herfst trends 2019: Haar trends
Happy new hair met de haar trends van herfst 2019. Als de zomer voorbij is hebben we op de een of andere manier altijd zin om een schaar in onze lange lokken te zetten, right ladies? Stap uit je comfortzone met een ultra korte pony, of laat sexy curtain bangs knippen. 

Herfst trends 2019: Sieraden trends
Grijs weer en donkere dagen? We trekken ons er gewoon lekker niks van aan. Spice it up dit seizoen met de leukste sieraden trends 2019. Dagje op kantoor? Niks is te gek, draag dan juist die te gekke statement oorbellen of schelpen armbanden deze herfst. Daarnaast zijn parels helemaal niet meer tuttig, en goud blijft het winnen van zilver. 

 
View post on Instagram
 

Herfst trends 2019: Make-up trends 
Als jij meer van make-up houdt met een uitgesproken look, zijn de make-up trends van dit najaar helemaal voor jou weggelegd. Ga voor felle rode lippenstift en opvallende eye-liner met dikke zwarte strepen. Ook blush is terug van weggeweest, fleur jouw wangen dus extra op. 

Herfst trends 2019: Nagellak trends 
Naast comfy truien en dikke sjaals, kan een mooi kleurtje op je nagels dit najaar niet ontbreken. Dit seizoen zien we rustige herfstkleuren terug in de nagellak trends zoals bordeauxrood, oranje, nude of donkergroen. 

View post on Instagram
 

Herfst trends 2019: Interieur trends 
Ben je na de zomer het interieur van je huis of kamer helemaal zat? Goed nieuws, want de interieur trends van dit najaar geven je inrichting een frisse boost. Dingen die we terug gaan zien zijn ronde vormen (tafels, spiegels) en gouden details. Verder zijn velvet meubels en natuurlijke materialen zoals bamboe mega hip. 

Beeld: iStock

 

Must reads 👀