Fashion

Herfst trends kleding 2019: deze trends mogen niet ontbreken in jouw garderobe

Het is officieel herfst, dus ook officieel tijd voor herfstkleding. De truien mogen natuurlijk weer uit de kast, maar naast oversized truien zijn er nog veel meer trends die de we komende herfst terug gaan zien. Wij hebben de belangrijkste trends voor je verzameld. Lees snel verder voor de herfst trends kleding 2019!

Trends kleding 2019: leren tasjes
Je kunt nooit genoeg tasjes hebben, dat is een feit. Zeker als je nog geen leren tasje in je gardarobe hebt hangen, want dit wordt dé trend voor deze herfst. Leren tasjes maken je outfit helemaal af. Je kunt kiezen voor een standaard bruine of zwarte kleur, maar wat dacht je van donkergroen of bordeauxrood? 

View post on Instagram
 

Trends kleding 2019: slangenleer en luipaardprint
Dierenprintjes zijn eigenlijk het hele jaar al in, en ook tijdens de herfst blijft deze trend in stand. Als je all in wilt gaan kun je kledingstukken dragen met daarop bijvoorbeeld luipaardprint, maar als je een iets subtieler outfit wilt is het ook een idee om een tasje van bijvoorbeeld slangenleer toe te voegen. Klein detail, maar toch ook een groot verschil.

View post on Instagram
 

Trends kleding 2019: leren laarsjes
Ja hallo, ook de leren laarsjes kunnen weer uit de kast! De zomer was hartstikke heet, dus de laarsjes hebben inmiddels een stoflaag gekregen. Poets ze snel en trek die leuke enkellaarsjes maar weer aan, want ook dit najaar zie je ze overal. De boots zijn gewoon super makkelijk te combineren, zitten fijn en zien er ook nog eens stoer uit. Nog geen enkellaarsjes gscoord? Misschien kun je wat inspiratie op doen met dit artikel.

View post on Instagram
 

Trends kleding 2019: sieraden met parels
Wedden dat er ergens in je huis nog wel een parelketting te vinden is? Jaren geleden waren de sieraden met parels in, maar nu komt de trend weer terug. Een parelketting is een echte eye catcher, maar als je het wat subtieler wilt houden kun je ook kiezen voor oorbellen met een parel bijvoorbeeld.

 
View post on Instagram
 

Trends kleding 2019: oversized truien
Het wordt kouder, dus wat je goed kunt gebruiken is een warme trui. Laten die oversized truien nou ook nog eens helemaal bij het najaar passen. En comfortabel, maar dus ook trendy, moeten we nog meer zeggen?

View post on Instagram
 

Trends kleding 2019: blazers – nude kleuren
Een blazer is deze herfst hét kledingstuk om je outfit af te maken. Oversizes sweaters zijn heerlijk, maar mocht je een belangrijke afspraak hebben of meer fan zijn van ‘nettere’ outfits, dan kun je ook voor een blazer gaan. Zeker de nude-gekleurde blazers zijn een aanrader.

 
View post on Instagram
 

Beeld: iStock

Must reads 👀