Fashion

Schoenen trends 2019: deze schoenen gaan we allemaal dragen

De zomer is voorbij en de sandaaltjes kunnen we weer inruilen voor leuke boots. Een nieuw seizoen betekent vaak ook nieuwe trends. Ook op het gebied van schoenen gaan we weer heel veel nieuwe trends zien. Benieuwd wat we de komende maanden om onze voeten gaan binden? Lees dan maar verder, want we praten je bij over de schoenen trends 2019. 

Schoenen trends 2019: dadsneakers
De dadsneakers blijven ook dit seizoen weer populair. Ze zijn fashion én comfortabel, dus ook de reden dat we ze nog steeds blijven zien. Afgelopen zomer mochten de dadsneakers lekker kleurrijk zijn, maar ga nu voor een paar met herfsttinten. 

 

Schoenen trends 2019: western boots
Yieh Ha! De western boots zijn weer helemaal terug. We zagen het lage model van de western boots al eerder, maar dit seizoen zijn ze hoog. Ga jij deze winter voor de cowboy look?  

 

Schoenen trends 2019: chunky boots
Boots zijn natuurlijk altijd een goed idee in de winter. Dit seizoen gaan we de chunky boots heel veel zien. Het kunnen fashion wandelschoenen zijn, laarzen met een hoge platform of veterboots. Zolang ze maar lekker chunky zijn. 

 

Schoenentrends 2019: dierenprint
De dierenprint blijft ook dit seizoen nog even. Ook schoenen met een dierenprintje zijn dit seizoen weer helemaal hot en maken je basic outfit helemaal af. De panterprint en slangenprint zagen we al eerder, maar dit seizoen komt ook de krokodillenprint erbij. 

 

Beeld: Gettyimages

Maak je outfit af met deze Bronx kortingscode of Adidas kortingscode!

Must reads 👀