Fashion

Sneakertrends 2019: dit zijn de sneakers die je deze herfst overal gaat zien

Waar een paar jaar geleden de witte sneaker een echte trend was, is er dit najaar bij de sneakertrends 2019 veel meer diversiteit. Je hebt bijvoorbeeld de stoere chunky sneakers die je overal ziet, maar ook de liefhebbers van veel kleur zijn dit najaar lucky. Wij zetten de sneaker musthaves van dit najaar voor je op een rijtje.  

Sneakertrends 2019: Platform sneakers 
Al eerder in 2019 was deze soort sneaker helemaal hot and happening en ook dit najaar zet deze trend zich door. Het is dé perfecte sneaker voor meiden die toch wat langer willen zijn, maar geen hakken willen dragen. Zo smokkel je er toch een paar centimeter bij ;-). Style tip: doe platform sneakers aan onder een lange jurk, dit geeft je een mix van stoer en classy.

sneakertrends 2019

 

 

Sneakertrends 2019: De metallic sneaker
Dit najaar glanzen en glimmen sneakers meer dan ooit Met metallic sneakers ben je helemaal up to date bij de laatste sneaker trends. Deze opvallende en shiny sneaker zorgt ervoor dat jouw outfit een echte boost krijgt. Combineer de schoen bijvoorbeeld met een witte of zwarte outfit voor een beetje contrast. 

sneakertrends 2019

 

 

Sneakertrends 2019: Alle kleuren van de regenboog
Jup, iedereen die van kleuren houdt zit goed bij de sneakertrends 2019. ‘Less is more’ is dit jaar niet van toepassing. Alhoewel het weer wat grijzer wordt, worden onze sneakers dit seizoen juist het tegenovergestelde. 
sneakertrends 2019

 

 

Sneakertrends 2019: Chunky sneakers
Oftwe, de dad sneakers. Vorig jaar was je al on trend met deze sneakers, maar ook dit najaar ontvang je waarschijnlijk nog veel complimentjes wanneer je deze it-shoe draagt. Niet iedereen is er van fan, want ze zijn wat grover dan de meeste sneakers. Je hebt dure varianten zoals die van Balenciaga, maar je vindt er ook veel in de lagere prijsklasse. Shop bijvoorbeeld hieronder een paar van deze toffe schoenen. 

sneakertrends 2019

 

 

Sneakertrends 2019: De sok sneaker 
De een houdt ervan, de ander vindt het spuuglelijk: de sok sneaker. Toch kunnen we er niet omheen dat deze schoen thuis past in het lijstje. Bij deze schoen heb je nooit meer last van een afgezakte sok! Enne, hij zit ook nog eens erg lekker comfy.

Tip: op deze manier blijven je sneakers schoon tijdens een festival.

sneakertrends 2019

 

 

 

 

Beeld: Getty Images