News

Temptation Island verleidster klapt uit de school: 'We sliepen op een matras in een hoekje gedrukt'

Bij een Temptation Island-verblijf denken we aan veel slaapkamers, een luxe badkamer en een villa die van alle gemakken is voorzien. Zo ziet het er ook uit op televisie, maar niets is wat het lijkt volgens een verleidster. Kaylee doet een boekje open over haar tijdens als verleidster in Temptation Island VIPS 2019 en het was niet al te best.

Temptation Island verleidster klapt uit de school over verblijf tijdens Temptation Island VIPS 2019
De verleidsters doen tijdens Temptation Island hun best de mannen te verleiden. Want hey, daarvoor zijn ze naar het eiland gekomen. Bijkomend voordeel is dat ze niet met alle andere meiden op een kamer hoeven te liggen, maar alleen een kamer met de man in kwestie de kamer hoeven te delen.

Want terwijl de kandidaten van Temptation Island allemaal een prachtige 'suite' hebben, liggen de verleid(st)ers met elkaar op een kamer. Dit was al bekend, alleen verleidster Kaylee vertelt nu hoe het er dit jaar aan toe ging tijdens Temptation Island VIPS 2019 en wij schrokken daar wel even van...

kaylee temptation

14 meiden in één hok
Kaylee deed mee als verleidster in Temptation Island VIPS 2019. Het begon allemaal toen de productie besloot om niet met acht, maar met veertien(!) verleidsters het programma te starten. Leuk idee, alleen het verblijf dat was geboekt was natuurlijk maar voor acht personen. ''Niks ten lasten tegen het programma, maar zet 14 meiden in één hok… Bedenk je maar eens hoe dat eraan toe gaat.'' Als je dacht dat het nog niet slechter kon, houd je dan maar vast.

 'We sliepen op een matras in een hoekje gedrukt'
Om er voor te zorgen dat alle verleidsters ergens konden slapen hadden ze het volgende bedacht: ''Drie stapelbedden in een speelruimte met een voetbaltafel middenin de kamer, waar dus 6 meiden op 5 bij 5 meter sliepen. Geen plek om je kleding netjes op te hangen, dus iedereen leefde uit een koffer'' vertelt Kaylee aan Love Reality. ''Achter de speelruimte was één tweepersoonskamer met een kast. Dat was waar ik sliep. Helaas niet in een bed, maar op een matras in een hoekje gedrukt naast het bed. Al na drie nachten had ik last van mijn rug door dat zielige matrasje wat er lag.''

Psssst: Wist je dat er een Temptation Island bordspel bestaat? Lees er hier alles over.

Bron: Love Reality

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved