Hebben: Er bestaat nu een Temptation Island bordspel

News door roos

Helaas was gisteren daar het moment: de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019. We vallen met z'n allen in een zwart gat op de donderdagavond, want wat moeten we nu doen!? Goed nieuws, want wij hebben de oplossing. Er bestaat namelijk een Temptation Island bordspel en wij moeten dit natuurlijk hebben.

Temptation Island bordspel
Keek jij samen met je vriendinnen trouw elke donderdag Temptation Island en hebben jullie geen idee wat jullie nu moeten doen? ;-) Trommel je vriendinnen maar weer op, want er bestaat nu een Temptation Island bordspel.

''Het moment is eindelijk daar, ‘de’ ultieme relatietest gaat van start en jij en je vrienden mogen als verleiders ongestoord je gang gaan op een prachtig eiland. Je hebt een duidelijk doel voor ogen, maar ben jij wel grappig, sexy of intelligent genoeg om die persoon te verleiden? Trek alles uit de kast om je medespelers te overtreffen en zorg voor een overtuigend resultaat tijdens het kampvuur.''

temptation island bordspel

Temptation Island bordspel te koop
Nog heel even geduld, want het spel is vanaf aanstaande dinsdag (1 oktober) te koop en kost €19,99. Je kunt het spel spelen met drie tot zes personen en het duurt ongeveer 30 minuten. Shop het spel hier of hier.

temptation island bordspel