News

In deze villa verbleven de mannen tijdens Temptation Island VIPS 2019

Morgenavond start het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS 2019 en als we de eerste beelden moeten geloven gaat dit seizoen alles overtreffen. Natuurlijk verblijven de kandidaten samen met de verleid(st)ers weer in luxueuze villa's en wij hebben gevonden waar de mannen dit seizoen verbleven.

De villa
Morgenavond zijn wij niet bereikbaar, want dan start het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS 2019. Jippie! Als we de eerste beelden én de roddels moeten geloven is dit seizoen niet te vergelijken met het vorige (oh zo saaie) seizoen. Als je de eerste beelden al hebt gezien, dan zijn je die gigantische luxe villa's ook vast niet ontgaan. Wij hebben ontdekt waar de mannen met de verleidsters verbleven tijdens de ultieme relatietest en wow... Alleen op de plattegrond lijkt het al gigantisch. Voor de foto's van de villa scroll door!

villa ban suriya
Temptation villa Ban Suriya
De villa is gigantisch. Naast een prachtig zwembad met ligstoelen heeft het ook nog een luxe fitnessruimte, een jacuzzi, pingpongtafel, massageruimte, boomhut en grenst het ook nog eens aan de zee. Je kunt de villa zelf boeken via Airbnb, maar dan moet je wel diep in de buidel tasten ;-). Als je de villa voor een weekje huurt ben je ongeveer €12.000 kwijt.

 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved