News

Uh oh! Alle remmen gaan los tijdens aflevering 10 van Temptation Island VIPS 2019

Het is weer donderdag en we weten wat dat betekent: een nieuwe aflevering Temptation Island VIPS 2019. Dit keer aflevering 10 en zoals je misschien al had verwacht, bestaat deze aflevering uit héél veel drama. Wat er allemaal gebeurt in aflevering 10? Dat lees je hier.

Temptation Island VIPS 2019: aflevering 10
In aflevering 10 krijgen de kandidaten te maken met veel emoties. Thomas zegt dat het officieel uit is met Yasmin, Fabrizio geeft toe dat het veel zwaarder is dan verwacht en zelfs Liesinde, die nog maar net op het eiland zit, heeft het zwaar. In het begin van de aflevering heeft ze gelukkig nog alle vertrouwen in haar relatie met Orpheo, maar is dit aan het einde ook nog zo?

Thomas heeft seks met Daniëlle in aflevering 10
In villa Ban Suriya gaat het er iets anders aan toe. Thomas wordt niet alleen wakker, maar naast verleidster Daniēlle. ''Ik had me voorgenomen om het niet te doen, maar het is toch gebeurd, maar ik kan niet zeggen dat ik er heel veel spijt van heb.'' aldus Thomas. Daniëlle zei de volgende ochtend het volgende over haar nacht met Thomas: ''Het was zeker geen dronken seks en één keer nooit weer. We hebben wel echt iets opgebouwd''. De tweede nacht 'logeert' Daniëlle weer bij Thomas, maar is Thomas degene die geen seks wil. De reden? ''Toch nog ergens een beetje respect tonen en de eer voor mezelf houden''. Yeah right. 

temptation island vips aflevering 10
Lees hier welke koppels Temptation Island VIPS 2019 niet hebben overleefd.

Geen spijt
Maar was Thomas zijn liefje Yasmin dan nu al vergeten? Kijkers begrijpen er niets van. Toch geeft Thomas toe dat hij nog wel even aan Yasmin dacht (ehhhh, twee seconden dan). ''Twee seconden voordat we 'het' echt aan het doen waren had ik nog wel Yasmin in mijn hoofd'', toen ze eenmaal seks hadden gingen alle remmen los en voelde het volgens Thomas als een opluchting.

Het kampvuur
Tijd voor het kampvuur, want daar draait het tenslotte allemaal om. We kunnen alvast verklappen: de tranen vloeien weer rijkelijk. Liesinde krijgt de eerste beelden van haar Orpheo te zien en die beelden liegen er niet om. Dit had ze niet verwacht en wij om eerlijk te zijn ook niet na zo'n korte tijd. Ook Shirley was niet blij met de beelden van haar lover Damian, die een 'private show' kreeg van een van de verleidsters. Yasmin kreeg de bevestiging dat het klaar is met Thomas en Pommeline kwam er misschien nog wel het beste vanaf, maar toch moest ze weer huilen zoals altijd...

Yasmin en Shirley zoenen
Na het kampvuur en veel emoties eindigt de aflevering met een spraakmakend moment. De dames zijn er klaar mee en gunnen zichzelf ook plezier. Shirley en Yasmin zoenen niet met een verleider, maar met elkaar.

temptation island vips 2019 aflevering 10

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved