Series & Films

Kerstfilms op Netflix: deze films moet je allemaal zien dit jaar

Ben jij ook al aan het aftellen tot het kerst is? Voor je het weet is het weer tijd om de kerstboom op te tuigen, kerstcadeautjes te shoppen én natuurlijk heel veel kerstfilms te kijken. Benieuwd welke kerstfilms je dit jaar zeker moet kijken op Netflix? We zetten ze alvast voor je op een rij, zodat jij helemaal klaar bent voor de kerstdagen. 

Zit jij ook altijd met kerst voor de buis gekluisterd om naar je favoriete kerstfilms te kijken? Dan wil jij deze nieuwe kerstfilms op Netflix ook zeker niet missen dit jaar. Zo komt er namelijk wéér een vervolg op je favoriete Netflix kerstfilm en staan er nu ook heel veel klassiekers op de streamingdienst. We praten je hieronder alvast bij over de kerstfilms die je dit jaar kan zien. 

kerstfilms netflix nieuw
Kerstfilm op Netflix: The Knight Before Christmas
Vanessa Hudgens is dit jaar weer te zien in een kerstfilm op Netflix. The Knight Before Christmas gaat over een ridder uit de middeleeuwen, die door een tovenaar terechtkomt in deze tijd. Hij ontmoet een lerares (Vanessa Hudgens) en raakt helemaal verliefd. Klinkt als een heerlijke romantische kerstfilm. 

Kerstfilm op Netflix: A Christmas Prince: The Royal Baby
We zeiden het al: je favoriete Netflix-kerstfilm krijgt ook dit jaar weer een vervolg. In A Christmas Prince: The Royal Baby. De naam van de film zegt het al, Prins Richard en Amber verwachten een royal baby. 

Kerstfilm op Netflix: Klaus
Klaus is een geanimeerde kerstfilm die dit jaar op Netflix verschijnt. De film gaat over een postbode die naar de Noordpool wordt gestuurd. Hij raakt bevriend met speelgoedmaker Klaus, die zich heel erg terugtrekt. 

Kerstfilm op Netflix: Holiday in the Wild 
Deze zoetsappige romcom gaat over een vrouw die een tweede huwelijksreis voor zichzelf en haar man boekt nadat hun zoon het nest verlaat om te studeren. Haar man maakt ondertussen een abrupt einde aan hun relatie. Kate besluit toch in haar eentje naar Zambia te vertrekken. Hier ontmoet ze een knappe piloot, die ze eerst niet kan uitstaan. Uiteindelijk duurt het niet lang voordat hij haar hoofd op hol brengt. 

Kerstfilm op Netflix: Let It Snow
Let it snow, let it snow, let it snow! Deze romantische comedy is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver John Green. Hij is onder andere bekend van The Fault In Our Stars, Five Feet Apart én de nieuwe show Looking For Alaska. In Let It Snow volgen we levens van verschillende tieners uit het dorpje Midwestern Town. Het is kerstavond en de stress loopt hoog op doordat er nog veel moet gebeuren. Alles lijkt in de soep te lopen wanneer er een sneeuwstorm plaatsvindt. Bekijk hier meer over de film. 

Kerstfilm op Netflix: Holiday Rush
Een alleenstaande vader van vier kinderen en radio dj verliest zijn baan waardoor hij niet meer goed voor het gezin kan zorgen. Hierdoor moeten ze intrekken bij hun tante. De echte kerstgedachte komt dan ook naar voren in deze film: het gaat niet om wat je hebt, maar wie je hebt.

Kerstfilm op Netflix: Love Actually
Love Actually heb je waarschijnlijk al 100x gezien, maar mag niet missen in het rijtje kerstfilms die je moet kijken. Mocht je hem nog niet kennen; de film gaat over verschillende koppels die rond kerst ieder met hun eigen liefdesleven en vriendschappen struggelen. Hij staat nu eindelijk ook op Netflix, dus je kan hem mooi met de andere kerstfilms bingen. 

Kerstfilm op Netflix: Christmas Wedding Planner
Kelsey is wedding planner en heeft een grote bruiloft binnengesleept. Alleen dreigt alles fout te gaan als een mega knappe privédetective wordt ingehuurd om haar grootste klus ooit in de war te brengen. Oh boy... 

Kerstfilm op Netflix: Christmas Inheritance
Voordat Ellen het cadeaubedrijf van haar vader mag overnemen moet ze een belangrijke brief voor kerst geven aan de beste vriend van haar vader in Snow Falls. Ze verblijft een tijd in een pension in het stadje, maar als haar geld opraakt moet ze daar gaan werken. Tijdens haar verblijf leert ze meer over liefde en kerst. 

Kerstfilm op Netflix: Elf
Buddy wordt als baby geadopteerd door de Kerstman en opgevoed tussen de elfjes. Als hij een volwassen man is merkt hij dat hij geen echte elf is en gaat hij terug naar New York om op zoek te gaan naar zijn echte vader. Alleen wordt hij daar erg raar aangekeken. 

Kerstfilm op Netflix: The Christmas Chronicles
Teddy en Pierce hebben het plan om op kerstavond de Kerstman te gaan filmen als hij de cadeautjes brengt. De nacht verloopt alleen iets anders, doordat ze in de slee kruipen en allemaal avonturen beleven. 

Kerstfilm op Netflix: A Bad Moms Christmas
De bad moms zijn terug, maar nu in een kerstversie. Ze moeten namelijk ervoor zorgen dat kerst soepeltjes verloopt en dat terwijl hun eigen moeders op bezoek komen... 

Wil je een leuke kerstfilm in de bioscoop zien? Ga dan naar deze film. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook