Series & Films

De kerstfilm Last Christmas is nu al een hit en wij snappen helemaal waarom

Halloween is voorbij, dus alle griezelfilms kunnen weer de kast in. Nu is er nog maar een ding waar we ons op kunnen verheugen, en dat is kerst. Om alvast in de stemming te komen hebben we dé must-see kerstfilm van het jaar (ja, nu al) voor je uitgezocht. 

Last Christmas
Als er een genre is tijdens de feestdagen dat we graag willen zien is het wel romantische komedie. Een perfecte mix van een lach, traan, slechte grappen, drama en goede acteurs is wat we graag kijken. Waarschijnlijk heb je films zoals Love Actually en The Holiday al duizend keer gekeken (ze blijven heerlijk), maar aan deze lijst kunnen we je toekomstige favoriet toevoegen: Last Christmas.

Het verhaal
De film volgt het verhaal van Kate (Emilia Clarke), een jonge vrouw die niet tevreden is met haar leven. Dit komt doordat ze veel heeft meegemaakt en door de irritante belletjes aan haar schoenen. Ze werkt namelijk in een kerstwinkel die het hele jaar door geopend is. Ineens verschijnt er een lichtpuntje in haar leven: ze ontmoet de knappe Tom (Henry Golding) en hij lijkt haar beter te kennen dan dat ze zichzelf kent. Toch lijkt het too good to be true te zijn voor Kate. Hij helpt haar om haar leven weer op de rit te krijgen, maar dit gaat niet altijd zonder problemen. Kate komt erachter dat ze wel wat meer 'faith' mag hebben. 

Tijdens de film kan je ook genieten van genoeg bitterzoete kerstklassiekers, de muziek van George Michael is prominent aanwezig in de film. Daarnaast zal in deze film ook nog nooit eerder uitgebracht materiaal te horen zijn van deze legendarische artiest. 

Bekijk hieronder de trailer van de film:

Op naar de bioscoop
Wil jij, net als wij, zo snel mogelijk deze film zien? Gelukkig hoeven we niet tot kerst te wachten en draait de film vanaf 7 november, aka vandaag (!), in de bioscoop. Yay! Cancel dus als je weekendplannen en ga asap naar de bioscoop. Als je toch thuis blijft, is deze kerstfilm een echte aanrader. 

Pssst, naast het kijken van kerstfilms kun je ook aftellen tot kerst met deze leuke wijn adventskalender van Aldi. 

Beeld:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook