Lifestyle

Dit wil je: vanaf vandaag kun je bij Aldi een wijn adventskalender kopen om af te tellen tot kerst

Ondanks dat het nog even duurt voordat kerst begint, worden we in de winkels al overspoeld met adventskalenders. Misschien ben je ze nu al helemaal zat, maar neem dan toch nog even een momentje voor de nieuwe adventskalender van Aldi: de winkel komt namelijk met een wijn adventskalender. Er is toch geen betere manier om af te tellen tot aan de feestdagen?

Wijn adventskalender Aldi
Misschien heb je inmiddels al een chocolade- of make-up adventskalender in huis gehaald, maar maak dan nog even ruimte voor de wijn adventskalender van Aldi. Deze adventskalender maakt de koude dagen in ieder geval nét weer een stukje warmer, en het aftellen tot kerst wordt zo stukken gezelliger! Yay!

In de wijn adventskalender zitten 24 unieke mini-flesjes wijn uit verschillende regio's. Er is aan iedereen gedacht: in de adventskalender zit een goede mix van rode en witte wijn, rosé en bubbels. 

Aldi wijn adventskalender

Hebben, hebben, hebben
De wijn adventskalender van Aldi is vanaf vandaag te koop. Voor €49,99 kun je de kalender bemachtigen. Hurry up, want hij zal waarschijnlijk binnen no-time uitverkocht zijn. Je kunt de adventskalender hier kopen. Dit. Wil. Je.

Mocht wijn niet helemaal jouw ding zijn, dan is hier een overzicht van de mooiste adventskalenders van 2019. 

Geen 18? Geen alcohol!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook