Series & Films

Deze nieuwe kerstfilm staat vanaf vandaag op Netflix

Ben jij ook al aan het aftellen tot kerst en kan je niet wachten om oude én nieuwe kerstfilms te kijken? Dan hebben we goed nieuws, want er worden op Netflix de komende tijd heel veel leuke kerstfilms toegevoegd. Zo ook de nieuwe kerstfilm Let It Snow en goed nieuws, want deze film staat vanaf vandaag op de streamingdienst. Pak je kleedje er maar bij en kom maar vast in de kerstsferen. 

Netflix kerstfilm Let It Snow
De nieuwe Netflix kerstfilm Let It Snow gaat over een groep tieners die in het dorp Midwestern Town wonen. Kerstavond is aangebroken, maar iedereen moet nog bedenken wat ze gaan doen met kerst. Alleen wordt het kleine dorpje getroffen door een grote sneeuwstorm, waardoor de kerst in de soep dreigt te vallen. Eén positief ding aan de sneeuwstorm: het zorgt voor cosy momenten en dus nieuwe liefdes (in ieder geval wel in de film Let It Snow).   

kerstfilm netflix nieuw
Cast Let It Snow
De nieuwe kerstfilm op Netflix is gebaseerd op het boek Let It Snow: Three Holiday Romances van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. In de film zie je heel veel bekende gezichten. Zo hebben onder andere Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina), Isabela Merced (Dora), Liv Hewson (Santa Clarita Diet) en Mitchell Hope (Descendants) een rol in de kerstfilm. 

Trailer Let It Snow
Benieuwd naar de film? Check hieronder alvast de trailer en plan maar een filmdate met je vreindinnen of lover. De nieuwe kerstfilm Let It Snow staat dus vanaf vandaag op Netflix! 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved