Series & Films

Dit is waarom je de Netflix-serie The Society moet zien

Oh no! Je hebt al je favoriete series op Netflix al gekeken en je hebt gewoon geen idee welke serie je deze zomer moet bingewatchen. Was je groot fan van de serie The 100? Dan wil je de nieuwe Netflix-serie The Society zeker niet missen. Lees hieronder nog meer over de nieuwe Netflix-serie The Society. 

Netflix-serie The Society
De Netflix-serie The Society gaat over een groep tieners die op een hele mysterieuze manier terechtkomen in hun stad, maar dan zonder ook maar één volwassene. Ze hebben geen idee wat er met ze is gebeurd en proberen dat uit te zoeken, maar ondertussen moeten ze ook samen zien te overleven. Enne, dat zorgt voor heel veel chaos. Klinkt wel als je favoriete serie The 100 hè? Nieuwsgierig? Check dan hieronder de trailer van Netflix-serie The Society. 

The Society op Netflix
Ben je al helemaal enthousiast geworden na het zien van de trailer? Dan hebben we heel erg goed nieuws, want het eerste seizoen van The Society staat op Netflix. Dat betekent dat je maar liefst tien afleveringen kan bingewatchen. YAS! 

Cast The Society
Als je deze Netflix-serie gaat bingewatchen herken je waarschijnlijk maar weinig acteurs. De cast van The Society bestaat namelijk ook heel veel jonge acteurs en actrices. Maar een aantal herken je misschien wel. Zo wordt Allie gespeeld door Kathryn Newton en die ken je misschien uit de serie Big Little Lies met Reese Witherspoon. Enne, Kristine Froseth uit de film Sierra Burgess Is A Loser speelt in The Society Kelly, de Queen Bee uit de serie. Naast die twee zit de cast nog vol met veel meer leuke acteurs en actrices. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door KATHRYN NEWTON (@kathrynnewton) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door kristine_froseth (@kristine_froseth) op

The Society seizoen twee op Netflix
Heb je alle tien de afleveringen al gezien van The Society en kan je niet wachten op het tweede seizoen? Het is nog niet bekend of er überhaupt een tweede seizoen gaat komen, maar als het komt dan kunnen we die waarschijnlijk al in 2020 verwachten. Nog eventjes geduld dus! Gelukkig zijn er nog genoeg series, films en documentaires op Netflix die de moeite waard zijn om te bingen. 

Bron: Seventeen.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook