Films & Series

Deze films en series zijn in mei nieuw op Netflix

netflix-films-series-mei-2023

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent een verse lading aan films en series op Netflix. Dit kan jij verwachten van de maand mei.

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

4 mei 2023

Bridgerton fans opgelet! De spin-off van de populaire hitserie komt eraan. Queen Charlotte, die getrouwd is met de koning van Engeland, krijgt haar eigen serie. We zien hoe zij haar weg heeft gevonden naar de kroon en we zien dat het leven van een royal niet altijd even makkelijk is. Vanaf 4 mei kan je de nieuwe afleveringen bekijken, maar voor nu moeten we het nog even met de trailer doen.

Watch on YouTube

Missing: Dead or Alive?

10 mei 2023

De bloedstollende misdaadserie Missing: Dead or Alive mag zich deze mei ook tot de films en series collectie van Netflix voegen. We gaan de spanning opzoeken deze maand met het eerste seizoen van de Amerikaanse docuserie. Je volgt een groep van agenten die in South Caroline speuren naar mensen die door verontrustende omstandigheden zijn verdwenen. Zullen zij nog leven?!

Watch on YouTube

Queen Cleopatra

10 mei 2023

Houd je er niet van om wekenlang bezig te zijn met een nieuwe serie? Dan is Queen Cleopatra de perfecte serie voor jou! Na het kijken van de vier afleveringen van deze prachtige serie, heb je een goed beeld over hoe het er aan toe ging in Egypte toen Cleopatra aan de macht was. Ze deed er alles aan om haar hoofd omhoog te houden en te beschermen wat van haar was.

Watch on YouTube

The Mother

12 mei 2023

Naast fantastische series, komen er in mei ook nieuwe films op Netflix. In de film The Mother kruipt een huurmoordenaar uit haar veilige schuilplaats om haar dochter te verdedigen en te beschermen. De gorgeous Jennifer Lopez neemt deze rol op zich en laat zien dat vrouwen alles behalve zwak en zielig zijn. Ze komt in aanraking met gevaarlijke mannen, maar doet er alles aan om haar dochter in veiligheid te brengen. What a power woman! 

Watch on YouTube

Faithfully Yours

17 mei 2023

De Nederlandse film, Faithfully Yours, mag zich ook aan het Netflix repertoire toevoegen. De spannende thriller vertelt het verhaal van twee goede vriendinnen die elkaar gebruiken als alibi om tijd te spenderen met hun geheime affaires. Wanneer een van de twee vrouwen van de aardbodem verdwijnt, valt hun enorme web aan leugens uit elkaar. Denk jij te weten wat er is gebeurd?

Watch on YouTube

Lees ook:
Bingen maar: dit is de releasedatum van Heartstopper op Netflix

XO, Kitty

18 mei 2023

Bij Girlscene zijn wij groot fans van To All The Boys I Loved Before én wij zijn zeker niet de enige. De reeks aan films hebben zó een groot succes gehad, dat Kitty Song Covey in mei haar eigen spin-off serie krijgt op Netflix. Kitty weet precies wat ze wil en zet zelfs de enorme stap om voor de liefde te verhuizen. Ze denkt dat ze álles weet over de liefde, maar als snel komt ze tot de realisatie dat dit alles behalve waar is. Wij kunnen niet wachten tot we deze heerlijke romantische serie kunnen gaan bingen!

Watch on YouTube

Beeld: Netflix | XO, Kitty

Must reads 👀