Films & Series

Fan van Fifty Shades of Grey? Dan wil je deze films en series ook zien

fifty-shades-of-grey-films-series

Fifty Shades of Grey blijft een van onze favoriete films, maar die hebben we ondertussen al vaak genoeg gezien. Ben je op zoek naar iets nieuws voor een filmavondje met je lover? Dan hebben wij voor jou de meest steamy films en series op een rijtje gezet.

After-reeks

Schrijfster Anna Todd heeft meer dan vier boeken geschreven over de ingewikkelde romance tussen Tessa en Hardin. De After-reeks is een groot succes en de films zijn ook zeker een aanrader. Ondertussen zijn er al vier films gemaakt en is de vijfde film onderweg. De filmreeks gaat over de mooie, slimme Tessa die verliefd wordt op de stoere, badboy Hardin. Tijdens de relatie staan zij tegenover verschillende uitdagingen en is het maar de vraag of de relatie het gaat overleven. Naast alle dieptepunten, zijn er ook een hoop steamy momenten in de films te zien tussen de twee love birds.

Watch on YouTube

Newness

Newness gaat over het verhaal van Martin en Gabi, die elkaar hebben leren kennen via een datingapp. De twee raken al snel verliefd en krijgen dan ook een relatie. Toch missen ze beide iets in de relatie en zouden ze graag nog willen flirten met anderen. De twee besluiten daarom een open relatie aan te gaan. Helaas gaat dit niet altijd net zo goed.

Watch on YouTube

Dark Desire

De Mexicaanse serie, Dark Desire, is al een tijdje te bekijken op Netflix. In de serie gaat Alma Solares een weekend naar een vriendin waar ze de knappe Dario Guerra ontmoet. De twee hebben een intense aantrekkingskracht naar elkaar, maar Alma heeft thuis een man en dochter op haar wachten. Toch raakt ze obsessed met Dario, lukt het haar om hem te vergeten?

Watch on YouTube

Addicted

De succesvolle zakenvrouw, Zoe Reynard, lijkt het perfecte leven te lijden. Ze heeft de man van haar dromen, twee kinderen en een succesvolle carrière. Toch komt ze er achter dat er een ding in haar leven ontbreekt en dat is spanning. Zij ontmoet al snel Quiton Canosa waarmee zij een affaire krijgt. Ze kan geen genoeg van hem krijgen en het wordt een verslaving.

Watch on YouTube

Toy Boy

Hugo is een danser die ten onrechte wordt beschuldigd, omdat hij de man van zijn minnares heeft omgebracht. Wanneer hij na zeven jaar vrijkomt wil hij zijn onschuld bewijzen. Dit doet hij samen met zijn advocate Triana, voor wie hij gevoelens krijgt.

Watch on YouTube

Lees ook:
Deze films en series zijn in mei nieuw op Netflix

365 Days

Dit is misschien wel een van de meest steamy films die we kennen. Wanneer Massimo, een Siciliaanse maffiabaas, de bloedmooie Laura tegenkomt is hij meteen verliefd. Zelfs zó verliefd dat hij Laura ontvoert en mee neemt naar zijn prachtige kasteel. Daar heeft Massimo 365 dagen om zich te bewijzen. Lukt het Massimo om Laura over te halen na alles wat hij heeft gedaan? De film bestaat uit drie delen, dus bingen maar!

Watch on YouTube

Beeld: Fifty Shades of Grey

Must reads 👀