Films & Series

Fans opgelet: vanaf deze datum is Élite seizoen 7 te zien op Netflix

élite-seizoen-7-netflix

Het wachten is bijna zover. Netflix heeft de releasedatum van seizoen 7 van de populaire serie Élite bekendgemaakt. En dat niet alleen, want ze hebben ook de eerste beelden vrijgegeven en die beloven heel veel goeds. Pak de popcorn maar alvast!

Élite seizoen 7

Vorig jaar november verscheen het zesde seizoen van de populaire serie Élite op Netflix. Deze hebben we toen ook in één keer gekeken en nu zijn we weer met smart aan het wachten op het nieuwe seizoen. De streamingdienst heeft nu laten weten dat het nieuwe seizoen een ‘een episch avontuur voor de studenten van Las Encinas’, de middelbare school waar de Spaanse studenten studeren. Dat wordt weer bingen!

Lees ook:
Sneak peek: Netflix deelt eerste beelden van Bridgerton seizoen 3

Wanneer te zien op Netflix?

Helaas zullen we wel nog even moeten wachten op de nieuwe afleveringen van Élite. Netflix heeft namelijk de releasedatum van het zevende seizoen bekend gemaakt. We kunnen onze favoriete serie weer bingen vanaf 20 oktober. Ook heeft de streamingdienst alvast de eerste beelden gedeeld, om de fans koest te houden. En dat belooft heel veel goeds. Bekijk de beelden hieronder:

Watch on YouTube

En dat is niet het enige wat Netflix heeft bekendgemaakt. Zo hebben ze ook al laten weten dat er in het nieuwe seizoen een oude bekende zal terugkeren. We hebben het over Omar Shanaa. Nog meer goed nieuws dus! Helaas moeten we dus nog even een paar maanden wachten, maar wij zijn alvast begonnen met aftellen ;-).