Films & Series

Deze Netflix documentaires over bekende muzikanten zijn echt de moeite waard om te kijken

Heb jij alle series en films al wel gezien op Netflix en weet je gewoon echt niet meer wat je moet kijken? Gelukkig staan er naast leuke films en series ook genoeg documentaires. Ben je een echte muziekliefhebber? Dan zijn deze Netflix documentaires over bekende muzikanten zeker een de moeite waard om een keer te kijken. Van Lady Gaga tot aan One Direction. Plan dus maar snel een lekkere Netflix day met al je favoriete snacks. 

Amy
Amy Winehouse was een zangeres met een supermooie en bijzondere stem, maar helaas had ze een groot drank- en drugsprobleem. De zangeres overleed ze toen ze 27 jaar was en deze docu is daarom een ode aan Amy.  

Watch on YouTube

Gaga: Five Foot Two
In deze docu krijg je een kijkje in het bijzondere leven van Lady Gaga. In deze Gaga: Five Foot Two zie je de echte vrouw achter al die gekke kostuums en pruiken. Zo zie je haar strijd met relaties, haar gezondheid en andere persoonlijke ups and downs. 

Watch on YouTube

Justin Bieber: Never Say Never
Een heerlijke throwback, want we zien Justin Bieber in zijn jonge jaren. Het begon met een YouTube-video en toen werd hij ineens super populair wereldwijd. De beelden van vroeger zijn cute!

Watch on YouTube

Avicii: True Stories
Vorig jaar is de producer van onder andere Waiting For Love en Wake Me Up overleed vorig jaar en iedereen was in shock. In de docu vertelde Avicii voor het eerst over zijn succes en de druk die het meebrengt.

Watch on YouTube

Whitney: “Can I Be Me”
Whitney wordt gezien als één van de beste zangeressen ooit, maar toch had zij nooit het gevoel dat ze zichzelf kon zijn. Ze nam een overdosis en overleed toen ze 48 jaar was. In de documentaire Whitney: “Can I Be Me” gaat over haar leven en je krijgt ook exclusieve beelden te zien. 

Watch on YouTube

One Direction: This Is Us
Ooit een kijkje willen nemen in het leven van een (ex)boyband? In One Direction: This Is Us ga je mee op tour met de boys van 1D. Je krijgt een kijkje achter de schermen en het zit vol met leuke interviews. 

Watch on YouTube

Katy Perry: The Movie Part Of Me
In deze documentaire zien we hoe Katy Perry haar personal life onderhoudt, terwijl de rest van de wereld met haar meekijkt. Je krijgt beelden te zien van de jonge Katy en hoe ze de artiest is geworden die ze nu is. 

Watch on YouTube

Beeld: Brunopress

Must reads 👀