Lifestyle

Weinig geld deze maand? Dit zijn 11 cute date ideeën die niks kosten

Het is weer tijd om een perfecte date night met je lover in te plannen, yay! Maar net nu jij je bankrekening opent, realiseer jij je dat al die lunches toch wat duurder waren dan verwacht... Met andere woorden? Je hebt geen geld meer voor die perfecte date waar je zó naar uitkeek. Gelukkig is liefde niet te koop. Daarom hebben wij hier de 11 leukste (gratis) date ideeën voor je verzameld zodat je toch een romantische date met je lover kan beleven.

#1. Buiten bioscoop
Tover je tuin om tot een bioscoop. Zet je tv of laptop buiten, pak een zak chips en een kleedje erbij en de filmavond kan beginnen. Geniet ervan dat je niet in een benauwde bioscoop zit en €6 betaalt voor een bakje popcorn. 

#2. Game night
Nu kan je kijken of hij écht zijn grote praatjes waar kan maken. Daag elkaar uit tijdens een game night voor twee. Kies om de beurt welk spel jullie gaan spelen. Begin met iets leuks (Mouse Trap, Jenga of Mario Kart), ga verder met iets strategisch (schaak of dammen) en eindig met een sexy game (Truth or Dare of Strip Poker). Dat wordt gegarandeerd een gezellige avond ;). 

#3. Zonsondergang kijken
Leg je kleedje neer, tover dekens en snacks tevoorschijn en doe. het. gewoon. Die zonsondergang kijken dan hè. Jij, je date en je snacks for life is eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een gezellige avond. En het is ook nog mega romantisch. 

#4. Maak een kampvuur
Is er iets romantischer dan met z’n tweeën bij een knapperend kampvuurtje zitten, terwijl je marshmallows roostert en diepzinnige gesprekken voert? En je hoeft ook niet ver van huis, want het kan gewoon in je achtertuin. 

#5. Maak een bucketlist 
Pak pen en papier erbij en maak samen een bucketlist. Schrijf beiden op wat jullie nog graag willen doen en bereiken in het leven. Zo kom je er op een leuke manier achter wat jullie dromen zijn en of die een beetje overeenkomen. Enne, maak daarna ook een bucketlist met dingen die jullie samen willen doen. 

#6. Maak een home spa
Naar de spa gaan is heel romantisch en relaxed, maar jammer genoeg ook heel prijzig. Waarom maak je daarom niet een spa at home? Creeër een romantische sfeer door kaarsen aan te steken en een rustgevende afspeellijst aan te zetten. Doe lekker avocado-gezichtsmaskers bij elkaar op en geef heerlijke massages met olie. (Kijk op YouTube voor de beste technieken en je lover zal verstelt staan.)

#7. Samen koken
Waarom zou je geld uitgeven aan een duur diner als je de kok kunt kussen tijdens het koken at home? Er is niets leukers dan samen een gerecht te proberen en vervolgens te proeven hoe lekker het wel niet is (of niet natuurlijk). 

via GIPHY

#8. Vrijwilligerswerk doen samen
Samen is alles leuker. Ga vrijwilligerswerk doen. Dat betekent voor jou een originele date en je maakt er ook nog eens iemand anders happy mee. Je kan bijvoorbeeld helpen bij een strandopruiming, de voedselbank of bij de adoptie voor huisdieren. Jullie hoeven je in ieder geval niet te vervelen.

#9. Naar het strand
Samen wandelen, in het zand zitten of als het spontaan nog warm wordt zelfs samen zwemmen. En als het té koud wordt rennen jullie gewoon de strandtent in.

#10. Rondje skeeleren
Een rondje op de skeelers is een ideale date op een zonnige dag. Kun jij niet zo goed skeeleren? Alleen maar beter, want dan heb je een mooie reden om je regelmatig aan hem vast te klampen. Daarnaast train je met skeeleren ook nog je benen, billen en buikspieren. Let's shake that booty ;). 

#11. Fotograferen
Houdt hij van fotograferen? Ga samen met een camera de stad in of naar het strand en schieten maar! Of ga naar het strand en maak mooie videobeelden om ze vervolgens samen te monteren tot een hele gave video. Jullie zullen versteld staan van jullie kunsten. En het is ook nog eens een mooie herinnering aan een leuke dag. 

Bron: cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook