Lifestyle

Koningsdag Utrecht 2019: dit is er allemaal te doen

Op 27 april 2019 vieren we weer allemaal de verjaardag van onze Koning en dat betekent vrijmarkten rondstruinen, oranjekoeken eten en natuurlijk naar leuke feestjes. Vier je Koningsdag dit jaar in Utrecht, maar weet je niet wat er allemaal te doen is in de stad? Lees dan maar snel verder voor alle tips en trek je oranje outfit maar vast uit de kast. 

Koningsdag Utrecht 
Heb jij met je vriendinnen afgesproken om Koningsdag dit jaar te vieren in Utrecht, maar hebben jullie echt geen idee wat er allemaal te doen is in Utrecht? Wij hebben voor je uitgezocht welke activiteiten er allemaal zijn tijdens Koningsdag in Utrecht. Zo gaan jullie je zeker niet vervelen op de verjaardag van de koning. 

Koningsdag Utrecht: festivals
Willen jullie dit jaar naar een tof festival? In de buurt van Utrecht zijn er genoeg leuke feestjes op Koningsdag. Lekker dansjes doen met je vriendinnen om de verjaardag van onze koning te vieren. Jammer genoeg zijn er dit jaar weinig feesten op de pleinen in Utrecht, maar wij hebben de leukste festivals in de buurt van Utrecht voor je op een rij gezet. Wees op tijd, want voor alle festivals moet je wel een kaartje scoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als jullie een Koningsdag festival moeten missen en straks niks te doen hebben…

♥ TikTak Kingsnight (Koningsnacht in Studio A12) 
♥ Soia – Koningsdag Fest (Kanaalweg)
♥ Fatboy Slim (TivoliVredenburg)
♥ Janskerkhof (21+)
♥ Mariaplaats 

koningsdag utrecht festivals
Koningsdag Utrecht: vrijmarkten
Heerlijk ‘s ochtends vroeg rondstruinen op de vrijmarkten, opzoek naar toffe items voor een prikkie. Dat kan je het beste doen op Koningsdag, als iedereen zijn oude spullen uitstalt op kleedjes. Wil je liever jouw kledingkast uitruimen en items verkopen op Koningsdag? Ook dat kan natuurlijk op één van deze vrijmarkten in Utrecht. In Utrecht begint de vrijmarkt al op 26 april 2019 om 18:00 uur en gaat door tot de volgende dag 18:00 uur. Wij hebben de leukste vrijmarkten tijdens Koningsdag Utrecht 2019 voor je op een rij gezet:
♥ Wolvenplein
♥ Oranjestraat
♥ Willemstraat
♥ Predikherenkerkhof
♥ Weerdsingel O.Z.

Woon je jammer genoeg niet in de buurt van Utrecht en zoek je tips voor Koningsdag Arnhem, Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam? Hier vind je alle leuke dingen om te doen tijdens Koningsdag 2019.

Bron: Utrecht.nl | Beeld: iStock

Must reads 👀