Lifestyle

Koningsdag Eindhoven 2019: dit is er allemaal te doen

Op 27 april 2019 vieren we weer allemaal de verjaardag van onze Koning en dat betekent vrijmarkten rondstruinen, oranjekoeken eten en natuurlijk naar leuke feestjes. Vier je Koningsdag dit jaar in Eindhoven, maar weet je niet wat er allemaal te doen is in de stad? Lees dan maar snel verder voor alle tips en trek je oranje outfit maar vast uit de kast. 

Koningsdag Eindhoven
Vier jij dit jaar Koningsdag in Eindhoven, maar hebben jij en je vriendinnen nog geen idee wat er eigenlijk allemaal te doen is daar? Geen stress, want wij hebben voor je uitgezocht waar je moet zijn tijdens Koningsdag in Eindhoven dit jaar. 

Koningsdag Eindhoven tips
Koningsdag Eindhoven: festivals
Hebben jij en je bestie zin om dansjes te doen op een leuk festival op Koningsdag? Wij hebben de leukste festivals in de buurt van Eindhoven voor je op een rij gezet. Wees op tijd, want voor alle festivals moet je wel een kaartje scoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als jullie een Koningsdag festival moeten missen en straks niks te doen hebben...

♥ Oranjegevoel, Eindhoven
♥ King-S Festival Koningsdag, Eindhoven
♥ Royal Dutch Eindhoven, Eindhoven
♥ Supersized Kingsday Festival 2019, Best 
♥ Radio 538 Koningsdag 2019, Breda
♥ Oranjekade Festival Koningsdag 2019, Den Bosch 
♥ Losjes Koningsdag 2019, Den Bosch
♥ Koningsdag W/ Dr. Robinson, Den Bosch
♥ Kingsland Festival 2019, Den Bosch
♥ Oranjegevoel, Den Bosch
♥ Bora Bora Kingsnight Classics, Tilburg

Koningsdag Eindhoven: vrijmarkten
Heerlijk 's ochtends vroeg rondstruinen op de vrijmarkten, opzoek naar toffe items voor een prikkie. Dat kan je het beste doen op Koningsdag, als iedereen zijn oude spullen uitstalt op kleedjes. Wil je liever jouw kledingkast uitruimen en items verkopen op Koningsdag? Ook dat kan natuurlijk op één van deze vrijmarkten in Eindhoven. 

♥ Oranjemarkt PSV stadion, Eindhoven
♥ Kingsdag Koningsdag 2019, centrum Eindhoven
♥ Koningsmarkt Kruisstraat, Kruisttraat Eindhoven

Woon je jammer genoeg niet in de buurt van Eindhoven en zoek je tips voor Koningsdag Arnhem? Hier vind je alle leuke dingen om te doen tijdens Koningsdag Arnhem 2019. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook