Lifestyle

Koningsdag Rotterdam 2019: dit zijn de leukste activiteiten

Het is weer bijna tijd voor de verjaardag van onze koning en dat betekent dat het hele land weer op z'n kop staat en oranje kleurt. Heb jij al plannen gemaakt of heb jij nog geen idee wat je op Koningsdag 2019 gaat doen? Vandaag zetten wij de leukste activiteiten voor Koningsdag Rotterdam 2019 voor je op een rij. Have fun!

Koningsdag Rotterdam 2019
27 april zijn we allemaal vrij, tijd voor een feestje dus! De meeste meiden beginnen op Koningsnacht al met feesten, maar probeer om niet te diep in het glaasje te kijken, want het is zonde om op Koningsdag brak te zijn. Woon jij in de buurt van Rotterdam of ga jij Koningsdag in deze stad vieren? Lees dan snel verder. Wij hebben de leukste activiteiten voor Koningsdag Rotterdam 2019 voor je verzameld.

Koningsnacht Rotterdam

♥ Titak Kingsnight
Maassilo, Rotterdam
♥ Fresh
Noah, Rotterdam

Koningsdag Rotterdam

♥ Kralingse Bos festival
Kralingse Bos

♥ Oranjebitter
Het Park

♥ Kroon festival
Willemspark

♥ Code Oranje Festival
Stadhuisplein

♥ Kingsland
Ahoy

♥ Royal Rollerdisco
Deliplein

koningsdag rotterdam 2019

Koningsdag Rotterdam: vrijmarkten
Heerlijk 's ochtends vroeg rondstruinen op de vrijmarkten, opzoek naar toffe items voor een prikkie. Dat kan je het beste doen op Koningsdag, als iedereen zijn oude spullen uitstalt op kleedjes. Wil je liever jouw kledingkast uitruimen en items verkopen op Koningsdag? Ook dat kan natuurlijk op één van deze vrijmarkten in Rotterdam. 

♥ Nieuwe binnenweg
♥ Liskwartier
♥ Hilegersberg
♥ Katendrecht
♥ Prinsenpark

Woon je jammer genoeg niet in de buurt van Rotterdam en zoek je tips voor Koningsdag Arnhem, Eindhoven of Amsterdam? Hier vind je alle leuke dingen om te doen tijdens Koningsdag 2019. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook