Lifestyle

Koningsdag Arnhem 2019: dit is er allemaal te doen

Op 27 april 2019 vieren we weer allemaal de verjaardag van 'onze Willempie'. Heb jij al plannen gemaakt met de girlsquad? Vrijmarkten rondstruinen, oranje gebakjes eten en natuurlijk de festivals. Vier je Koningsdag dit jaar in Arnhem, maar weet je niet wat er allemaal te doen is in de stad? Lees dan maar snel verder voor alle tips en trek je oranje outfit maar vast uit de kast. 

Koningsdag Anrhem
Vier jij dit jaar Koningsdag in Arnhem, maar hebben jij en je vriendinnen nog geen idee wat er eigenlijk allemaal te doen is daar? Geen stress, want wij hebben voor je uitgezocht waar je moet zijn tijdens Koningsdag in Arnhem dit jaar. 

koningsdag arnhem 2019

Koningsdag Arnhem: festivals
Zin om een dansje te wagen samen met je girlsquad tijdens Koningsdag? Wij hebben de leukste festivals in de buurt van Arnhem voor je op een rij gezet. Wees op tijd, want voor alle festivals moet je wel een kaartje scoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als jullie een Koningsdag festival moeten missen en straks niks te doen hebben...

♥ Kingsize, Arnhem
♥ Beat the Bridge, Anrhem
♥ Koningsdag Sonsbeek, Arnhem
♥ 8Bahn Night Day Festiva, Arnhem
♥ Het Foute Oranjefeest, Arnhem
♥ Willemfest, Arnhem
♥ Hossen met de Hoogheid, Arnhem

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Koningsdag Arnhem (@koningsdag_arnhem) op

Koningsdag Arnhem: vrijmarkten
Heerlijk 's ochtends vroeg rondstruinen op de vrijmarkten, opzoek naar toffe items voor een prikkie. Dat kan je het beste doen op Koningsdag, als iedereen zijn oude spullen uitstalt op kleedjes. Wil je liever jouw kledingkast uitruimen en items verkopen op Koningsdag? Ook dat kan natuurlijk op één van deze vrijmarkten in Arnhem. 

♥ Koningsmarkt, Arnhem
Of je nou zin hebt om de vrijmarkt af te struinen of om zelf je spullen te verkopen, de Zijpendaalseweg is ook dit jaar weer gevuld met heel veel kraampjes.

Woon je jammer genoeg niet in de buurt van Arnhem en zoek je tips voor Koningsdag Eindhoven? Hier vind je alle leuke dingen om te doen tijdens Koningsdag Eindhoven 2019. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook