Lifestyle

Koningsdag Amsterdam 2019: dit kun je allemaal doen

Op 27 april 2019 vieren we weer allemaal de verjaardag van 'onze Willempie'. Heb jij al plannen gemaakt met de girlsquad? Vrijmarkten rondstruinen, oranje gebakjes eten en natuurlijk de festivals. Vier je Koningsdag dit jaar in Amsterdam, maar weet je niet wat er allemaal te doen is in de stad? Lees dan maar snel verder voor alle tips en trek je oranje outfit maar vast uit de kast. 

Koningsdag Amsterdam 2019
Vier jij dit jaar Koningsdag in onze hoofdstad Amsterdam, maar hebben jij en je vriendinnen nog geen idee wat er eigenlijk allemaal te doen is daar? Geen stress, want wij hebben voor je uitgezocht waar je moet zijn tijdens Koningsdag Amsterdam 2019 dit jaar. 

Koningsdag Amsterdam 2019
Wat in veel steden niet kan, maar wél in onze hoofdstad is het varen door de grachten. En geloof ons, dit is wel een iets wat je als Nederlander echt een keer gedaan moet hebben. Heb je geen boot weten te bemachtigen? Ga dan langs de grachten staan, het is gegarandeerd één groot feest.

koningsdag amsterdam 2019

Koningsdag Amsterdam 2019: festivals
Zin om een dansje te wagen samen met je girlsquad tijdens Koningsdag? Wij hebben de leukste festivals in de buurt van Amsterdam voor je op een rij gezet. Wees op tijd, want voor alle festivals moet je wel een kaartje scoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als jullie een Koningsdag festival moeten missen en straks niks te doen hebben...

♥ Kingsday Cruise
Boot, Amsterdam

♥ Terug Naar Toen Koningsdag
Le Patron, Amsterdam

♥ Loveland van Oranje
Meerpark, Amsterdam

♥ Oranjebloesem
Olympisch Stadion, Amsterdam

♥ Kingsland
Rai, Amsterdam

Koningsdag Amsterdam 2019: vrijmarkten
Heerlijk 's ochtends vroeg rondstruinen op de vrijmarkten, opzoek naar toffe items voor een prikkie. Dat kan je het beste doen op Koningsdag, als iedereen zijn oude spullen uitstalt op kleedjes. Wil je liever jouw kledingkast uitruimen en items verkopen op Koningsdag? Ook dat kan natuurlijk op één van deze vrijmarkten in Amsterdam. Eigenlijk zijn er vrijmarkten door de hele stad, van Oud-Zuid tot Molenwijk (Amsterdam-Noord), waarschijnlijk loop je vanzelf tegen de vrijmarkten aan. Wij hebben de leukste vrijmarkten tijdens Koningsdag Amsterdam 2019 voor je op een rij gezet:

♥ Artisplein
♥ Westerpark
♥ Sarphatipark
♥ de Burgemeester Vlugtlaan
♥ Osdorpplein
♥ winkelcentrum Molenwijk

Woon je jammer genoeg niet in de buurt van Amsterdam en zoek je tips voor Koningsdag Arnhem, Rotterdam of Eindhoven? Hier vind je alle leuke dingen om te doen tijdens Koningsdag 2019 in andere plaatsen. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook