9 herkenbare dingen die je alleen meemaakt tijdens het online daten

Lifestyle door Redactie

Als je de prins(es) op het witte paard nog niet bent tegengekomen, is online daten een leuke volgende stap. Het is hip, het is redelijk anoniem en je kan even de kat uit de boom kijken. De mensen met wie je praat zijn sowieso single (hopen we) en je zegt toch net even wat sneller iets dan in real life. Helaas zitten er ook minder leuke dingen aan het online daten en er zijn waarschijnlijk een heleboel meiden die de volgende dingen zeker hebben meegemaakt. 

Tinder, Happn, Inner Circle etc...
Ja hoor, ze staan allemaal op je telefoon. Erg leuk al die apps, maar na 100.000 matches heb je nog steeds je prins niet gevonden. Heb je naar jouw mening toch niet genoeg matches? Misschien helpen deze tips.

Liefde op het eerste g.... ahum
Op de foto´s was het echt een hottie en de gesprekken zijn ook zeker niet verkeerd. De eerste date is veelbelovend... Maar als hij dan met zijn driekwartbroek enthousiast aan komt huppelen en hij steeds dichterbij komt wordt jij met de centimeter minder enthousiast.

♥ De eeuwige prater (online)
Mega leuk hoor, dat chatten. Maar na een paar weken uitgebreid kletsen ben jij toch wel ready om elkaar in het echt te spreken. Helaas heeft hij geen tijd om af te spreken of hij heeft gewoon de ballen niet. Iets te spannend voor meneer de prater om je in het echt te ontmoeten?

De boys die alleen maar 'andere intenties' hebben
Oeh, een match! Je bent erg benieuwd of deze jongen je daadwerkelijk ook iets gaat sturen... Omg, een berichtje. 'Hi, zin om langs te komen en samen in bad te gaan?'. Ho vriend, dit is wel érg snel. Helaas zijn er genoeg hotties die alleen voor deze reden op Tinder zitten.
liefde meisje hartjes
Meneer 'ik wil nu een rela'
Hij is mega enthousiast over jullie afgelopen dates en is helemaal hoteldebotel. Hij plant daarom alvast al jullie volgende dates en dat weekendje weg en oja zijn ouders willen je graag ontmoeten. Ho, ho, ho. Stop. Nee het is nog geen kerst, maar please doe even tranquillo. Te afwachtend is niet goed, maar zo hard van stapel lopen ook niet.

♥ Je wordt opeens geghost
Misschien wel het meest irritante en soms pijnlijke van online daten. Het fenomeen 'ghosten'. Oftewel: je wordt uit het niets compleet genegeerd. Jij snapt er niks van, maar opeens hoor je helemaal niets meer. Hij is van de aardbodem verdwenen, terwijl eerst alles nog super gezellig en prima was? Dit is soms erg pijnlijk en je voelt je zo machteloos als wat... Mannen én vrouwen, stop daar eens mee.

♥ Nóg erger, je wordt gehaunt
Het contact is niets, nada, noppes, maar diegene blijft je wel lekker volgen op alle social media-accounts. Hij is je trouwste Instagram-volger, bekijkt al je stories en liket elke foto die je plaatst. Maar persoonlijk contact? No way, José. 

♥ Hij komt net uit een relatie
Als hij stiekem laat doorschemeren dat hij net uit een relatie komt is een teken voor alarmbellen. Hij is op zoek naar een rebound en dit wil jij niet zijn! Stel je eens voor dat hij tijdens jullie date constant aan zijn ex denkt en jou met haar vergelijkt. Of tijdens de seks? Nope. Laat hem maar aan je voorbij gaan. 

 sv♥ Fake news
Ze zitten er zeker tussen, nepprofielen. Het is alleen zó lastig om zeker te weten dat je niet met een enge, bejaarde opa zit te kletsen over je leven. Of juist met een schattige nerd die een extreme hottie als profielfoto heeft uitgekozen. Tja, het leed dat online daten heet... Wil je nou echt een pro worden in het online daten? Lees dan dit artikel.

Internet veilig en voordelig met de Bullguard kortingscode

Beeld: iStock