News

Lush komt binnenkort met een Ariana Grande bruisbal en die wil je hebben

Herinner jij je de videoclip van Ariana’s Grande nummer God Is A Woman nog? We frissen je geheugen even op: Ariana Grande ligt in een bad met heel veel mooie kleuren. Dat willen wij natuurlijk ook! Nou lucky us, want binnenkort kan dat ook. Benieuwd hoe? Scroll dan maar snel verder en laat het bad maar vast vollopen. 

Na het zien van de videoclip van God Is A Woman wilden heel veel fans hetzelfde als Ariana Grande en uiteindelijk heeft één fan hier ook voor gezorgd. Ze tweette het idee van een Ariana Grande bruisbal naar Lush en zij vonden het geweldig. Net zoals Ariana Grande herself. De zangeres reageerde op de Tweet: “Omg @lushcosmetics i’ll do anything.” En van het één kwam het ander, want de Ariana Grande bruisbal bestaat en is binnenkort te verkrijgen. 

View post on Twitter

Ariana Grande bruisbal
Lush heeft uiteindelijk dus de Ariana Grande bruisbal gemaakt en hij gaat ‘Goddess Bath Bomb’ heten. In de bruisbal zit onder andere jasmijn, osmanthus en rozenolie en schijnt echt heerlijk te ruiken. Kan je ook niet wachten om net als Ariana Grande in een bad te liggen? Vanaf 22 november (morgen dus!) is de bruisbal te koop in Noord-Amerika voor omgerekend ongeveer €7,80. De Nederlandse Arianators willen dit natuurlijk ook, dus hopelijk komt de Ariana Grande bruisbal snel naar Nederland. Fingers crossed. Tot die tijd kunnen we alleen maar naar de prachtige ‘Goddess Bath Bomb’ kijken en natuurlijk naar Ariana’s videoclip

View post on Instagram
 

Bron: Cosmopolitan.nl | Beeld: Gettyimages