News

Zien: Abbey Hoes gaat voor een compleet nieuwe look

abbey hoes groot nieuws

Soms ben je gewoon even toe aan een nieuwe coupe. En zo dacht actrice Abbey Hoes er ook over, want op Instagram heeft ze een video gedeeld met haar volgers waar te zien is dat ze voor een compleet nieuwe look gaat. En wat staat haar dat goed!

Abbey Hoes

De 29-jarige Abbey Hoes is een echte duizendpoot. Ze heeft al in veel grote producties geacteerd en is nu ook begonnen met zingen. Wat kan deze meid niet? En Abbey schittert niet alleen regelmatig op het grote doek, maar deelt ook veel van haar privéleven met haar volgers op Instagram. En nu zagen we weer iets opvallends in de Instagram Stories van de actrice, want ze is namelijk voor een compleet nieuwe look gegaan.

Nieuwe look

Het was voor Abbey weer tijd om een bezoekje te brengen aan de kapper. En dit keer ging niet alleen de schaar in haar lokken, maar ook de verfkwast heeft flink z’n best gedaan. “I DID A THING…”, schrijft de actrice op Instagram. In de video die ze heeft gedeeld zien we hoe ze de before en after resultaten laat zien van haar nieuwe kleur. En die valt lekker op, want Abbey heeft de onderkant van haar lokken roze laten verven. Een gedurfde keuze, maar wat staat het haar goed!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Loiza Lamers gaat voor een compleet nieuwe look

Reacties op Instagram

En ook de volgers van Abbey vinden dat deze nieuwe look haar heel goed staat. Een van haar volgers reageert: “Staat je geweldig”. En ook een andere volger vindt dat Abbey er heel goed uitziet met roze lokken: “Groot gelijk!!! Looking good”. Wij vinden ook dat Abbey er geweldig uitziet met deze nieuwe haarkleur. You go girl!

Beeld: instagram: @abbeyhoes