News

De bed and breakfast van B&B Vol Liefde-Joy staat al te koop

joy-b&b-vol-liefde

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is pas net van start gegaan, maar we hebben nu al een vreemde ontdekking gedaan. De bed en breakfast van de 26-jarige Joy staat namelijk al te koop. Huh?!

B&B Vol Liefde

De 26-jarige Joy gaat in het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde op zoek naar zijn ware liefde. Hij is de jongste B&B-eigenaar die meedoet aan het programma. Zijn knappe looks en prachtige bed en breakfast in Málaga heeft er dan ook voor gezorgd dat vrouwen zich massaal hebben opgegeven. Hij laat zijn B&B dan ook vol trots zien aan de potentiële dames die bij hem op bezoek komen. Maar wat blijkt nu? Zijn bed en breakfast staat te koop.

Bed and breakfast te koop

De bed en breakfast van de knappe Joy staat dus te koop op de website van Idealista. We hebben de advertentie even goed bekeken en dit ‘unieke bergbezit’ staat dus voor een behoorlijk bedrag te koop. Maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug. Zo gaat het om 600.000 vierkante meter grond en krijg je er drie huizen bij. Een B&B voor 12 personen, een huis waar je met acht man in kunt en natuurlijk niet te vergeten het romantische verblijf dat hij aan Zoë heeft laten zien in B&B Vol Liefde.

Mount Joy

Het is nog niet bekend waarom Joy zijn prachtige B&B in de verkoop heeft staan. Hij heeft de berg namelijk zelfs naar zichzelf vernoemd. De bekende ‘Mount Joy’ zal dan ook wel heel anders eruit zien zonder Joy. Het is overigens niet de eerste keer dat een B&B-eigenaar die meedoet aan het programma zijn bed and breakfast te koop zet. In seizoen 1 was Jacob ook erg nieuwsgierig wat zijn B&B zou opleveren en zette het daarom te koop. Wij zijn erg benieuwd of dit bij Joy ook het geval is.

Beeld: B&B Vol Liefde | Idealista